-Endelig er årets sesong i gang

27.04.2023
Artikkelbilde
Sid Game ©hesteguiden.com

Det ble en fin åpningsdag på Øvrevoll med sol, god stemning og fin bredde i løpets vinnere. Det var godt å komme i gang etter en vinterpausen, og vi fikk se noen virkelig imponerende prestasjoner.

Norskoppdrettede Sid Game (Stall All In) leverte en god toårssesong og kom til start med forventninger i ryggen. Manuel Martinez hadde full kontroll mot mål, og de vant med tre lengders margin til favoritten Miss Wintown. -Det var gledelig å se at han var så god på direkten, og moro for andelslaget som eier hesten. Det ser fint ut for stallen før årets sesong og vi har fått inn noen spennende hester å jobbe med. Vi gleder oss til fortsettelsen, sa en fornøyd trener Silja Støren.

Perfect Illusion ©hesteguiden.com

Perfect Illusion (Stall GM) var hardt betrodd i det andre løpet. Willa Synøve M. Schou var med fremme hele veien og koblet enkelt grepet ved inngangen til oppløpet. Resten ble lekestue for den norskoppdrettede sjuåringen. Willa har nå 69 seire og er dermed proff når hun vinner neste gang. -Han var god i fjor og har vært bra ut direkte tidligere. Jeg lå litt mer lavt enn normalt nå, siden treningsforholdene har vært vanskelige i vinter. Derfor var det ekstra godt å se at han var så god i kveld. Dette er jeg fornøyd med, uttalte den dyktige amatørtreneren Gina Mathisen.

 

City Code ©hesteguiden.com

City Code (Stall Fifty Shares) tok kommandoen direkte sammen med den dyktige lærlingen Silje Strand. Fra front holdt det sikkert helt hjem foran gode Herewegodandy. Nå venter større oppgaver mot eliten utover i sesongen. -Han har trent godt og jeg hadde god tro på hesten direkte. Silje Strand løste det fint og jeg mener han kan bli enda bedre i år enn i fjor. Nå satser vi på start i storløp på Pramms-dagen i Malmö, fortalte trener Cathrine Erichsen.

 

Point Boy ©hesteguiden.com

Det fjerde løpet endte opp i et spennende spurtoppgjør mellom flere hester, hvor Point Boy (Rosenqvist Horseracing) var sterkest. Amatørrytter Charlotta Ericsson red hesten for trener Susanne Sivrup-Rosenqvist. Hun kunne feire både bursdag og blå/gul seier. -Han imponerte meg i dag. Jeg skjønte egentlig at han ville vinne nedover oppløpet. Vi trives veldig godt her på Øvrevoll. Nå blir det kake og litt feiring, meddelte en glad trener etter løpet.

 

Hot Bubbles ©hesteguiden.com

Våre fremadstormende ungjenter hadde en strålende åpningsdag på Øvrevoll. I det femte løpet styrte Nora Hagelund Holm showet fra start til mål med Hot Bubbles (Sven Østerblom). Det toppstammede norskoppdrettede femåringen trenes av hennes far Steinar Holm, men det er Nora som har gjort mye av sesongforberedelsene. -Hun har stått her inne på Øvrevoll en stund nå. Det er gøy å få til suksess sammen med pappa, og jeg synes hun gjorde en flott innsats i dag. Jeg har vært i utlandet i vinter, vunnet løp og dratt med meg god erfaring. Nå satser jeg på et godt 2023, smilte Nora etter løpet.

 

Azure World ©hesteguiden.com

Azure World (Benedikte Rånes) var med på leken hele veien i det siste løpet. Derfor var det ekstra imponerende at Sandro De Paiva hadde den sterkeste hesten til slutt. -Jeg hadde god tro på henne i dag og hun har trent fint. Det var en god prestasjon å vinne på denne måten. Forøvrig ser det bra ut på stallen før årets sesong. Jeg mener vi skal ha en del å hente i år, avsluttet trener Are Hyldmo.