Åpent møte tirsdag 5. april

30.03.2022
Artikkelbilde

Øvrevoll Hesteeierforening avholder sitt årsmøte tirsdag 5. april i Derbystuen. I etterkant av deres møte er alle velkommen til å høre mer om Øvrevoll planer for «livet etter covid-19» og sesongen 2022. Tidspunkt for dette er kl 19, og vi serverer gratis pizza så langt beholdningen rekker.

Heldigvis er innspurten mot sesongstart i år mer behagelig enn i fjor. Nå kjemper vi ikke mot covid-19 og myndighetene, og det er uproblematisk for våre utenlandske gjester å krysse grensen på vei til løp. Det fortsatt mye arbeid som skal gjennomføres før vi åpner torsdag 21. april, men vi håper de aktive er klare fra dag én slik at vi kan vise frem et godt produkt til publikum og spillere.

Gjennom prosjekt Norsk Galopp vil Thomas Gjelsås under møtet gi en presentasjon av nøkkelpunkter for en videreføring av «Øvrevoll22». De to siste årene har eksempelvis vært en brems for våre kommersielle aktiviteter, men nå er mulighetsbildet større for å skape utvikling på alle områder. Vi er optimistiske og gleder oss til å ta fatt på årets sesong. Sammen skal vi få til et strålende galoppår i 2022!