Velkommen til 17. mai-fest på Øvrevoll

Skrevet av Thomas Gjelsås,  16.05.2022
Artikkelbilde

Det føles veldig godt å kunne invitere til en normal 17. mai feiring igjen på Øvrevoll! Dette er en god tradisjon for hele familien, og det er på mange måter nå den virkelige sesongen starter med årets første løp på gresset. Vi kan by på stor sport og et flott program for både store og små.

Det blir rodeohest, hoppeborg og mat/drikke for enhver smak. Cafe Hygge har fortsatt loen ledige plasser, mens vi tilbyr grill og annen enkel servering ute på området. Værgudene ser foreløpig ut til å være på vår side med strålende sol, og dermed ligger alt til rette for en perfekt nasjonaldag på galoppbanen. Kom til oss etter frokost og barnetog. På Øvrevoll kan du ta livet med ro, mens vi tar oss av festen!

Sportslig ser det meget bra ut. Både to- og firbeinte profiler på høyest nivå sørger for stor underholdning, og selvsagt er det mulig å prøve lykken både i V65, V4 og andre spillformer gjennom Norsk Rikstoto. Vi håper mange tar turen til Øvrevoll på 17. mai, og er både glade og takknemlige for at publikum er tilbake på banen.

Det er mange ansatte og funksjonærer i sving som pynter opp til 17.mai-feiring på Øvrevoll. De fortjener en takk alle sammen.

Vi ønsker alle en flott feiring og håper dere får en strålende ettermiddag på Øvrevoll!

 

Thomas Gjelsås

Adm. direktør