Ny seier til Niels i dag?

Skrevet av Birger Christensen,  10.05.2022
Artikkelbilde
Alligate

Niels Petersen har vunnet løp hver løpsdag til nå. Sjansen er stor for at den trenden holder seg nå i dag, tror vi. Lørdag imponerte White Heart og Masseto med to fine seire på Klampenborg, 

Så stallformen ser ut til å være som den skal.- Var veldig fornøyd med White Heart. Vant Derby Trial og rakk nesten å gjøre ham klar til Derby. Men en annenplass var jo selvsagt også riktig bra, Nå lader vi for 17.mai, og neste søndag er det Pramms på Jägersro. Der er Kick On meldt, men har ikke helt bestemt meg for å starte der eller i Stockholm Stora 12. juni. For White Heart går han nok mot SOC (Scandinavian Open), beretter Niels.

Ha så med hestene nå på torsdag? Først ute er Royal Apple.

- Det ser jo ikke ut til å være det aller skarpeste feltet på banen. Tror at hun kan så vidt mye at hun vil hevde seg godt fremme, men svært vrient å vurdere motstanden.. 

- Trioen Alligate, Kildare og The Kid er din trio (av totalt fem) i V65-2.  

. Alligate gikk godt i Derby Trial i fjor, men fikk det ikke til i Derby. Vant lett i fjorårets siste løp, og jeg tror det blir en hest som vil få en fin sesong. Er Lopez' sitt valg i løpet. The Kid gikk fint i årsdebuten og kan fort være den nærmeste i mot. For Kildare kan 2400 meter bli litt i lengste laget, men det får vi svaret på til torsdag. 

Chiefof Comanches og Face of Energima ser ut som en sterk duo i V65-4.  

Ja, jeg tror begge vil gå bra. Chief of Comanches debuterte jo med annenplass i Heatherwold, men løp ujevnt senere. Ble kastrert i Dubai i februar, og det håper jeg vil slå positivt ut. For Face of Energima var han god tidlig i fjor med dødt løp om seieren i årsdebuten. Har på 20 starter aldri startet på sand, så det kan jo være et spørsmål, avslutter Niels.. 

Vi nevner til slutt at det er Øvrevoll som gjelder tirsdag om en uke. Anmeldelsene forteller at det ligger an til en flott løpsdag uten restriksjoner, den første 17. mai siden 2019. Vi gleder oss.