NYHET: -Vi har løpshesten du leter etter

31.05.2022
Artikkelbilde

Nå har Norsk Jockeyklub/Øvrevoll Galopp kjøpt fire hester på Ascot May Sale som skal selges til nye eiere. Tirsdag 31. mai var Walter Buick på plass for å hjelpe oss å finne startklare hester som kan løpe på Øvrevoll allerede i sommer.

Informasjon, bilde og video av hestene KLIKK HER

- Dette gjør vi for å styrke løpene våre ytterligere og hjelpe trenerne med å fylle opp stallen med nye spennende hester. Dette er løpsklare hester som passer perfekt for andelslag, og for deg som har lyst på en løpsklar hest til en relativt hyggelig pris. Styret i Norsk Jockeyklub vedtok nylig å gå for dette prosjektet. Vi må våge å satse og tenke nytt for å skape en positiv utvikling, forteller administrerende direktør Thomas Gjelsås.

- Vi har sett på flere alternativer, og nå synes vi timingen var riktig. Med Walter på laget er dette i trygge hender og vi håper tiltaket blir godt mottatt av både trenere og eiere. Hestene skal ha nok av muligheter på Øvrevoll, sier sportssjef Liv Kristiansen.

Walter Buick har kjøpt inn mange gode hester til Skandinavia. Han hadde seks hester på blokka, og fikk napp på fire av dem. Det handler om tre treåringer og én fireåring, en hoppe, to vallaker og en hingst. -Jeg er veldig godt fornøyd med dagen. Disse hestene er fine løpsklare individer, og jeg har stor tro på at de vil kunne hevde seg godt i Norge og Skandinavia, forteller legenden Walter Buick som kunne røpe at han fikk en god del oppmerksomhet under auksjonen. -Det var flere som var nysgjerrige på kjøpene for Norsk Jockeyklub og det synes jeg er artig. Det er viktiig at vi får nye løpshester til galoppsporten i Norge.

Hestene ankommer Norge neste uke og selges ferdig registrert. Vi kommer tilbake med mer praktisk informasjon om kort tid.

Informasjon, bilde og video av hestene KLIKK HER

 

Se link til dagens salgsresultater (katalog nr 11, 14, 25 og 44):

https://www.tattersallsascot.com/sales/ascot-may-sale/4DCGI/Sale/AMY22/Main/Overview