Damenes Aften er endelig tilbake torsdag 9. juni

30.05.2022
Artikkelbilde

Endelig får vi lov til å samle folk igjen, og endelig er Damenes Aften tilbake.

Vi fortsetter vårt gode og hyggelige samarbeid med Thea Steens Minnefond, som setter fokus på den viktige saken #SJEKKDEG.

Vi dekker opp flotte runde bord i vårt telt på plassen og serverer nydelig mat fra Annerledes Brød & Cirkus. Menyen består av:

Hvitløksfreste, argentinske villreker på små cocktailspyd
Krustader med skagenrøre
Kyllingspyd : Tandoorimarinering
      «           : Indonesiske (med peanøtt-dip)
Ost – og druespyd
Tyrkiske kjøttboller
Pannekakerullade med kremet ost og røkt ørret
Kalamata oliven
Skivet andebryst med hoisin saus
Nybakt Focaccia og aioli.

Anora (tidligere ALTIA) er fortsatt en veldig god venn og de stiller selvfølgelig opp i år også så velkomsten blir så hyggelig som bare dere og Anora lager den.

Prisen for en plass i teltet er kr. 495,-. Kr. 100,- pr solgte plass går uavkortet til Thea Steens Minnefond. Billetter kan dere kjøpe på vår billettløsning hos TicketCo. Direkte lenke finner dere her:

https://ovrevoll.ticketco.events/no/nb/e/oevrevoll_galopp__loepsdag_090622

Er dere flere som ønsker å sitte ved samme bprd, så hjelper dere veldig til om en kjøper billettene til alle sammen og heller ber om vipps fra de andre.

Hvis dette ikke lar seg gjøre, så sender dere bare en mail til Esben, så løser det seg selvfølgelig likevel. Da er det bare å samle veninnegjengen og kanskje invitere noen som aldri har vært med på dette tidligere, så før dere alle en fantastisk opplevelse.

Hjertelig velkommen alle sammen.