Auksjon torsdag 16. juni

Skrevet av Thomas Gjelsås,  09.06.2022
Artikkelbilde

Redigert:

Arwaag (IRE) ble ropt inn av Marie Lustig for 85.000* kroner, mens Pure Charmer (GB) flytter til Raphael Freires stall, hun gikk til minstepris 60.000* kroner.

De to øvrige, Spirit of Cimarron og Headora er til fortsatt til salgs som løpshester.

Annonse ligger på vår Hestebørs. 

*+mva

Norsk Jockeyklub/Øvrevoll Galopp kjøpt fire hester på Ascot May Sale som skal selges til nye eiere. Tirsdag 31. mai var Walter Buick på plass for å hjelpe oss å finne startklare hester som kan løpe på Øvrevoll allerede i sommer. Nå selges hestene gjennom fysisk auksjon på Øvrevoll i etterkant av løpsdagen torsdag 16. juni.

 

AUKSJONSKATALOG med minstepriser

 

Walter Buick har kjøpt inn mange gode hester til Skandinavia, og han nyter stor respekt. Denne gang har han handlet inn tre treåringer og én fireåring, en hoppe, to vallaker og en hingst. -Jeg er veldig godt fornøyd. Det er snakk om fire fine løpsklare individer, og jeg har stor tro på at de vil kunne hevde seg godt i Norge og Skandinavia, forteller Walter Buick. Han har selv skrevet en utfyllende kommentar om hver enkelt hest.

Informasjon, bilde og video av hestene KLIKK HER

 

Dette tiltaket er iverksatt for å styrke løpene ytterligere og samtidig hjelpe trenerne med å fylle opp stallen med nye spennende hester. Det er løpsklare hester som passer perfekt for andelslag, og for deg som har lyst på en løpsklar hest til en fornuftig pris. Styret i Norsk Jockeyklub vedtok nylig å gå for dette prosjektet. Vi må våge å satse og tenke nytt for å skape en positiv utvikling Hestene skal ha et godt løpstilbud på Øvrevoll.

Hestene kan besiktiges fra lørdag 11. juni. Kontakt Are Hyldmo på telefon 984 16 712 for avtale.

Det blir i tillegg visning for publikum i visningspaddocken torsdag 16. juni kl 17.15.

 

Hestene selges ferdig registrert, og minstepris/vilkår fremkommer av auksjonskatalogen.