"Sir Benjamin er den beste sjansen i dag!"

Skrevet av Tom W. Johannessen,  30.06.2022
Artikkelbilde
Silje Strand og Sir Benjamin har vunnet sammen før. Har sjansen igjen i dag i V65-6/V4-4. Foto: Hesteguiden.com

Trener Tina Smith har fem til start i dag. Det kan være en vinner eller to i kvintetten; hun blinker ut 6 Sir Benjamin (V65-6/V4-4, Silje Strand) som den beste sjansen.


Her er Tinas kommentarer til ovrevoll.no før løpene:

- 6 Danish Of Course
(V65-3/V4-1, Andreas Tapia Dalbark, 3-prosenter) må vise litt mer. Penger er bra.
- 2 IKC Fiction (V65-4/V4-2, Andreas Tapia Dalbark, 13-prosenter) er god nok til å vinne, kan egentlig gå rundt dem i sirkel. Men da må han ville. Har ikke fordel av å ha hester på høyre side; skal ha fri bane. Men på den annen side skal han ha fordel av baneunderlaget i dag. Jeg tror det blir litt løst tross mye vanning.
- 1 Greycious Girl (V65-5/V4-3, Silje Strand, 3-prosenter) misset starten i de to første løpene. Litt annet utstyr nå. Har en fin oppgave i dag.
- 4 Honorah (V65-5/V4-3, Andreas Tapia Dalbark, 4-prosenter) er jevngod med min andre, jeg blir ikke overrasket om en av dem vinner. Så det er sagt. Honorah har ikke startet siden april; det har ikke vært noen sprintløp for maidens.
Han «pulla» for mye sist og surra rundt svingen. Og blåste tom. Har kapasitet, men er stadig uerefaren, ting må klaffe. Og jeg er egentlig fornøyd med penger selv om han burde være god nok. Var for øvrig sjette, slått drøye fem lengder, i det løpet Hotline Bling vant i England for litt over ett år siden.
- 6 Sir Benjamin (V65-6/V4-4, Silje Strand, 9-prosenter) har jeg tro på i dag. Jeg var knallfornøyd sist, toer etter Macjack som ga bort mange kilo.

MARIE LUSTIG kjører igjen de femti milene fra Örkelljunga i Sør-Sverige til Øvrevoll. Hun har fire stallseire i år, to av dem med Layton på Øvrevoll. – Vi «åker» opp med to gode sjanser, uttalerr Marie til ovrevoll.no.

Her er Maries kommentarer:

- 1 Clauses Rekato (V65-3/V4-1, Charlotta Ericsson, 4-prosenter kl. 14.00) kan tallet sitt, men er ingen bedre hest enn det. Er godt trent og bør uansett kunne være med der fremme.
- 3 Penny Lane  (V65-3/V4-1, Emilie Gustafsson, 9-prosenter) hadde «tappstart» da hun ble toer på Øvrevoll 5. mai, Layton vant. Var beste hesten i feltet i det løpet. Har vært brunstig – og sist var det 2400. Er i orden nå, jeg har tro på henne i dag. Kan vinne.
- 4 Rintintin (V65-6/V4-4, Emilie Gustafsson, 3-prosenter) har ikke startet på lenge. Jeg tror ikke på ham i dagens løp.
- 9 Clauses Andy (V65-6/V4-4, Charlotta Ericsson, 4-prosenter) var ute på Göteborg sist. Det hadde regnet, han mistet bena og «padlet». Liker dirt’en mye bedre. Distansen? Han kan springe hele dagen. Jeg håper jo han kan vinne. Jeg kommer med to gode sjanser, Penny Lane og Clauses Andy. Vi får bare se: Det er racing, alt kan hende, uttaler Marie Lustig til ovrevoll.no.

 

HALLVARD SOMA rangerer sin beste og nest beste sjanse for ovrevoll.no: 3 The Singing Butler (V65-5/V4-3, Malin Holmberg, 16-prosenter) og 8 Naasha (V65-5/V4-3, Manuel Martinez, 5-prosenter)

CATHRINE ERICHSEN har to i V65-5/V4-3; 7 Buckybelle (Andreas Tapia Dalbark, 27-prosenter) og 4 Cam Tree (Nora Hagelund Holm, 8-prosenter) : - Må jeg velge, sier jeg Buckybelle, men det er ikke mye som skiller dem, melder Cathrine før løpene.

NIELS PETERSEN er på Kiel-ferga og har blikket rettet mot Tyskland sammen med Could Be King og Ascot Brass.
– 
Comandor (V65-2, Maikel Narvaez Bravo, 7-prosenter) er fortsatt barnslig, men jeg vurderer ham som en outsider. Ikke mer, sier Niels om dagens starthest.

* - Det blir mye vanning, men jeg tror det blir en fin bane, melder baneansvarlig René Nautsdal til ovrevoll.no.