Neuroth i storform

11.08.2022
Artikkelbilde
Thuder Sea ©hesteguiden.com

Det er ingen tvil om at Wido Neuroth har solid form på stallen om dagen. Det lover godt før den store Derbydagen for treneren som er inne i sitt 50. år som trener på Øvrevoll. 

Denne torsdagen var det toårige Thunder Sea (Stall Perlen) som holdt lekestue i Eivind Eckbo Legats Vandrepokal. Jan-Erik Neuroth red stortalentet inn til en ny og meget overbevisende seier. -Dette er en hoppe langt utenom det vanlige, og jeg har høye forventninger til henne fremover. Hun gjorde det veldig enkelt i dag, og det er jo fint å ha et godt drag på damene, smilte nestor Neuroth. -Nå ser vi frem mot Derbydagen. Det ser bra ut på stallen, og litt regn til uken vil eventuelt passe vårt Derbyhåp Pas de Faux godt, fortalte en fornøyd Wido Neuroth.

©hesteguiden.com 

 

Fort Dodge ©hesteguiden.com

Et løp for toårige maidens innledet kvelden. Det var for øvrig en flott sommerkveld på Øvrevoll med et godt publikum til stede. Løpet endte i en ren duell mellom Brazuca og Fort Dodge (Tobias Hellgren, Wm Racing, Peter Wallin). Sistnevnte trakk det lengste strået sammen med Anna Pilroth. -Det er en fin type dette her og jeg er veldig godt fornøyd med debuten. Jeg satser på ny start i storløp på Derbydagen. Alt ser dessuten bra ut med Quebello før Marit Sveeas Minneløp. Det blir veldig spennende og vi gleder oss, fortalte Tobias Hellgren.

 

 

Canmore ©hesteguiden.com

Vi fikk et nytt spennende maidenløp over 900 meter i V65-1. Honorah så en stund ut til å koble seiersgrepet, men favoritten Canmore (Lars Arne Larsen og Knut O. Arnesen) kontret til seier for rytter Sandro De Paiva. -Det var godt at Canmore fikk vinne et løp nå, det synes jeg var fortjent. Dette var den jeg hadde størs forventninger til i kveld, sa trener Knut O. Arnesen etter løpet.

 

 

Pure Charmer ©hesteguiden.com

Pure Charmer (Atle Walgren) var en av hestene Øvrevoll Galopp kjøpte fra England ved hjelp av Walter Buick, for videresalg til nye hesteeiere på Øvrevoll. Nå vant hoppen sikkert mot skarpe konkurrenter. Fra front hadde hun full kontroll sammen med Sandro De Paiva som var på farten igjen direkte. -Jeg likte denne hesten godt og synes det var et fint initiativ. Hun gjorde en topp figur i dag. Det er spennende dager på stallen og vi gleder oss til å forsøke oss med Hotline Bling i Marit Sveaas Minneløp, fortalte Raphael Freire.

 

 

Hot Bubbles ©hesteguiden.com

Hot Bubbles (Sven Østerblom) tok kommandoen direkte i amatørløpet. Fra den posisjonen holdt ungjenta Frida Sandbraaten skansen helt hjem i amatørløpet. De vant som et sjettevalg i V65. -Det var ikke meningen å gå til front, det bare ble slik. Jeg er veldig glad nå etter å ha tatt karrierens første seier. Jeg rir jo mye hos Steinar Holm, men får også ri ut litt hos Wido Neuroth. Da forstår dere at jeg har gode læremestere, sa en veldig glad rytter etter løpet. -Både hest og rytter gjorde en imponerende innsats. Vi har hatt litt utfordringer med denne hesten, så denne seieren smakte godt, oppsummerte trener Steinar Holm.

 

 

Azure World ©hesteguiden.com

Det sjette løpet ble en stor triumfferd for trener Knut O. Arnesen. Han tapetserte likegodt pallen, og tok de tre første plassene i mål! Femtevalget Azure World (Lars Arne Larsen og Knut O. Arnesen) spurtet sterkt og sikret dyktige Sandro De Paiva hans tredje jockeyseier denne torsdagen. De vant foran Imperial Dawn og Machine Gun. -Jeg har hatt de to første hestene i mål tidligere, men aldri hele trippelen. Dette var utrolig morsomt! Denne kvelden vil jeg ikke glemme. Sandro er en kjempejockey  og har ridd begge vinnerne for meg i kveld. Nå får vi hjem å feire med litt champagne, smilte Knut O. Arnesen etter kveldens bragd.

 

 

Harrier Hawk ©hesteguiden.com

Harrier Hawk (Stall Jane & Renata) har hatt god form gjennom hele sommeren, og hun har fått en pen karakterbok. Denne gang ble det et stykke frem inn mot oppløpet, men rytter Manuel Martinez timet det godt og rakk frem akkurat i tide. -Hun har hatt solid form lenge og merket nok i dag at konkurransen begynner å bli litt tøffere. Men innsatsen var solid, og spurten var av beste merke. Nå vår vi vurdere om det blir ny start på Derbydagen, oppsummerte trener Are Hyldmo.