Tips torsdag 1. september

Skrevet av Birger Christensen,  30.08.2022
Artikkelbilde
Lynghonning

Program til tØvrevoll kan du laste ned HER

Billetter til alle løpsdager kjøper du HER

1. LØP - NORSK FORENING FOR FULLBLODSAVL LØP - 1750 DT

Buckyboy har vunnet på gress, men har vært klart best på sand. Nå er motstanden enklere enn i de siste startene, og vi tror på seier. Pirlo har slitt en del i år, men også vist klasse. Vi tror han vil hevde seg godt her. Macjack holder stilen fint, går bra på begge underlag. Crossroad Blues har best statistikk på sand. Bør snart vise litt av hva han kan. Mestre dos Magos er vi litt usikre på. Kan mye, men det er en god stund siden han har gledet fansen.

Tips: 1 Buckyboy - 4 Pirlo - 3 Crossroad Blues  Outs: 5 Macjack

 

2. LØP - 2-ÅRS MAIDENLØP - 1170 GRESS

Fire av seks debuterer. Toåringene til Neuroth og Stall Perlen har åpnet karrieren på beste vis. Vi tror Master Zone følger opp og vinnertipper. Willing and Able er spennende fra Stall Hellgren, og Little Crow har fort tatt et steg frem. This is Pippi har vist fart, vi tror det ligger en trippelplass og venter.

Tips: 6 Master Zone - 5 Willing and Able - 3 This is Pippi  Outs: 4 Little Crow

 

3. LØP - V65-1 - UNGHESTLØP - 1800 GRESS

Spennende løp for tre- og fireåringer. Her er det flere outsidere enn sikre kort, og det er et løp vi gleder oss til å se. Av de hestene vi kjenner til, har de fleste skuffet en del. Trent var god i Guineas, og My French Dream er i nærheten ofte. Kanskje litt kort, men vi tror på en solid innsats. Esprit de Pegasus og Headora er veldig spennende. Vi tror de er i stand til å levere på direkten, da flere av de øvrige ikke har storformen på plass.

Tips: 6 My French Dream - 7 Esprit de Pegasus - 8 Headora  Outs: 1 Trent

 

4. LØP - V65-2 - THE PIRATE HANDICAP - 1800 GRESS

Nordic er inne i en meget god sesong, vant sikkert på Bro i siste start. Monjazaat er rett og slett en meget god hoppe. Kan muligens være litt kort, men hun skal uansett regnes. Prince of Fjords og We Got the Boss holder stilen, og vi tar også med Kasai. Meget god nest sist, fikk intet heldig løp på Derbydagen.

Tips: 8 Nordic - 7 Monjazaat - 3 We Got the Boss  Outs: 2 Prince of Fjords

 

5. LØP - V65-3 - V4-1 - TAHAYAB HANDICAP - 1370 GRESS

Duoen Simmy's Copshop og Close to Perfect gikk begge flotte løp på Derbydagen. Førstnevnte har vært litt ujevn, nå tror vi den mest seirende hesten i fjor kan få en ny seier. Focus on Me kan kanskje Carlos Lopez få fart på, og Klint holder stilen fint. Løpet er ellers åpent, men for oss blir det en duo i V65.

Tips 2 Simmy's Copshop - 3 Close to Perfect - 7 Klint  Outs: 6 Focus on Me

 

6. LØP - ØVREVOLL HESTEEIERFORENINGS KLOKKELØP 1 - 1100 DT

Mie Blichfeldt holdt Lynghonning fint i gang sist til seier. At det nå er sprint, tror vi ikke er noen stor ulempe. Golders Green har ikke imponert på oss i år, men det er en del kapasitet. Rytteren vant SM på Bro på søndag. Bobby the Brown har til nå skuffet stort. Men det er en del fart, og han blir vår outsider. Punktum Finale er nok med i trippelkampen.

Tips: 3 Lynghonning - 5 Golders Green - 2 Punktum Finale  Outs: 4 Bobby the Brown

 

7. LØP - V65-5 - V4-3 - DD-1 - FUGRO HANDICAP - 1600 GRESS

Treåringene har trengt tid gjennom våren og sommeren for å kunne måle seg mot de eldre. Men det gjentar seg hver høst at forspranget for de eldre skrumper inn. Nå gir vi treårige Saffina tillit. Hun utvikler seg i riktig retning, og sist var hun knapt slått av Scytale. Sistnevnte vant på den store dagen på Bro søndag, og vi tror på seier til Saffina. Knut O Arnesen har en solid trio i løpet. Vi har likt Imperial Dawn, som avslutter sterkt. Har ikke startet så mye over 1600 meter, men det tror vi kan gå bra. Ellers har Sunbreak en fin oppgave. Har slitt mye etter en sterk 2020-sesong. En dag er han tilbake.

Tips: 1 Saffina - 2 Imperial Dawn - 6 Red Valley  Outs: 4 Sunbreak

 

8. LØP - V65-6 - V4-4 - DD-2 - NORDEA FINANCE HANDICAP - 2500 DT

Elione Chaves jobbet iherdig inn Airtrix til seier for to uker siden. Den gamle kjempen Prince Field kriget helhjertet inn til annen. Vi tror de to er med i striden igjen, nå som formen er der. Sir Benjamin vant på Bro nylig, og Twisted er alltid farlig å regne bort. Men i dette selskaper er utgangsfarten ofte avgjørende, det går gjerne litt for fort i tet.

Tips: 7 Airtrix - 8 Prince Field - 2 Twisted  Outs: 9 Sir Benjamin

 

 

V65-forslag kr 480:

1.avd: 6-7-1-8

2.avd: 8-7-2-3-5

3.avd: 2-3

4.avd: 3-5-4

5.avd: 1 Saffina

6.avd: 7-8-9-2

 

V4-forslag kr 432:

1.avd: 2-3

2.avd: 3-5-4-7

3.avd: 1-2-4

4.avd: Alle 9

 

DD-forslag 4 rekker:

1 Saffina

7-8-9-2