Mer Lopez og Petersen

Skrevet av Birger Christensen,  21.08.2022
Artikkelbilde
Iron Butterfly, best i Lanwades Stud Stakes. Foto: Hesteguiden.com

Lanwades Stud Stakes var femte løp på programmet. Da Iron Butterfly hadde passert mål som sikker vinner, sto Carlos Lopez og Niels Petersen med sin fjerde strake vinner. 

- Hoppa lå et stykke bak sammen med den hardeste utfordreren, men viste hvor skapet skulle si. - hun er utrolig bra, sa Petersen om hoppa som etter Dubai nå har tre seire samt én annen bak stallvenninnen Ascot Brass. Hun er fryktelig tøff.

Dream Team
- Jeg er med på et Dream Team sammen men Niels og Carlos. Er utrolig stolt av Iron Butterfly som eneeier. Nå blir det ganske sikkert en tur til Stockholm på Cup-dagen, sa en svært fornøyd Wibecke Nagell-Erichsen.
Også Takeko er en tøff dame. Hun har vært toer bak Iron Butterfly flere ganger, men det er det lite å skamme seg over. Takeko er nok den beste hoppa som ikke er trent av Niels Petersen. Freed From Desire startet så sent som onsdag på Bro. Der ble hun tredje, og dette var en fin bekreftelse på fin form.

* Thunderey og Numeira gikk hardt ut. Kanskje litt for hardt, for det var ikke så mye igjen i finishen.FIRE TIL CARLOS: En god dag på jobben for Carlos Lopez.  Han vant fire løp på Øvrevoll søndag og har nå ridd 18 vinnere på hjemmbanen denne sesongen. Foto: Hesteguiden.com