Godt å være i gang igjen

Skrevet av Thomas Gjelsås,  04.09.2020
Artikkelbilde
Noble Justice ©hesteguiden.com

Årets Derbyweekend med fantastisk sport er lagt bak oss. Torsdag var det jackpot i V65 og flere nye godbiter på menyen. Det ble en flott kveld på galoppbanen med mange både gode og verdige vinnere.

Kveldens første oppgjør var et 2-års maidenløp. Seieren gikk til Noble Justice (Stall Trick or Treat) og Per-Anders Gråberg som leverte en sterk avslutning ytterst i banen. -Dette er en god hest som vi har forventninger til. Det samme gjelder Prince Of Fjords som ble nummer to i dag. Jeg er godt fornøyd med innsatsen, sa championtrener Niels Petersen.

 

Archers Ignite ©hesteguiden.com

Archers Ignite (The Druid´s Lodge og Tobias Hellgren) var ikke den raskeste fra start, men desto bedre til slutt. Linn Christine Arntzen avgjorde enkelt amatørløpet til sin fordel, og vant med fjerdevalget i spillet. -Det gikk raskt og min hest hadde en veldig god avslutning. Dette var morsomt, og nå er jeg veldig glad, fortalte Linn Christine Arntzen.

 

Dragonfly ©hesteguiden.com

Det tredje løpet ble spennende helt til slutt, men Dragonfly (Stalltrollet) var den tøffeste i sluttfasen. Treåringen viste fin form under vår Derbyweekend med en god annenplass. Nå vant hun sikkert og dermed tok trener Tobias Hellgren to strake seire i V65-spillet denne torsdagen.

Shantou ©hesteguiden.com

Shantou (IKC Racing) har vist god form ved flere anledninger uten å vinne. Nå var det hennes tur, og hun spurtet inn til en sterk seier foran Calcaterre og den store favoritten Backcountry. -Dette var virkelig fortjent. Hesten har høy kapasitet, og har levert flere gode innsatser uten å vinne. Stallen holder sin flotte form, uttalte trener Cathrine Erichsen.

Valence ©hesteguiden.com

Det femte løpet var en sportslig godbit, og løpet levde opp til forventningene. Valence (Nathalie Mortensen) gjorde en sterk innsats i Marit Sveaas Minneløp, og fulgte opp med seier. Men det var ikke uten kamp. Match Maker leverte en solid sluttspurt, men måtte nøye seg med annen. Annette Stjernstrand trener Valence. -Han var kjempeflink i dag. Det var virkelig klasse over innsatsen i Sveaas-løpet også, så han imponerer meg virkelig denne karen her, sa en glad rytter Nathalie Mortensen.

Hope and Glory ©hesteguiden.com

Hope And Glory (Stall Askim) lå fint plassert underveis sammen med lærlingen Willa Synøve M. Schou. Inn mot oppløpet gikk hun til angrep. De avvæpnet DJ´s Drema oppunder mål, og holdt også unna for godt avsluttende Oliver. En fortjent seier også for trener Hallvard Soma.

Al Buraq ©hesteguiden.com

Al Buraq (Stall Jersey) lå som vanlig i baktroppen innledningsvis. Som vanlig avsluttet hun meget sterkt, og den norskoppdrettede hoppen koblet et sikkert grep på Twisted oppunder mål. En fin triumf får både Stall Jersey, rytter Jacob Johansen og trener Annike Bye Hansen. -Dette smakte godt. Det har blitt litt mange annen- og tredjeplasser til stallen nå. Men hestene på stallen har gjort gode løp, så det må vi være fornøyd med, avsluttet Annike Bye Hansen.