Stordag på Bro med norske bankere

18.09.2020
Artikkelbilde

Årets største løpsdag på Bro Park er den store Stockholm Cup-dagen kommende søndag. 18 norsktrente hester tar turen, og det er neppe noen tvil om at de vil vende hjem med en betydelig slump svenske kroner. Programmet har brukt tre bankere. Det er Duca di Como (Cathrine Erichsen) i V75-1, Thunderey (Wido Neuroth) i V75-4 og Square de Luynes (Niels Petersen) i V75-6. På søndager er rekkeprisen i V75 en krone, så det kan lønne seg å være fin på hånden når strekene på kupongen skal settes. 

Den sikreste vinneren i våre øyne er Duca di Como. Han var fenomenal i Polar Cup, På sandbane har han startet seks ganger og aldri vært i nærheten av å tape. Tet fra start til mål er en mer enn sannsynlig oppskrift.

Square de Luynes er på klassen like suveren. Men han har kun startet i  Marit Sveaas' Minneløp for fire uker siden forrige gang det var Stockholm Cup. Trolig blir det en ny seier, i hvert fall er rapportene positive. 

I fjor vant Appelina hoppeløpet på denne dagen. Hun har avsluttet karrieren, men Nouvelle Lune kan overta. Dessuten har Wido Neuroth fine sjanser i andre løp. Thunderey er nevnt, og hun blir favoritt etter sine to flotte seire. Men også sprinterne Bryan Ryan og Dardenne kan være i bildet i et sprintløp som mangler en stjerne. 

 Her følger en oversikt over de norsktrente hestene som starter søndag, fordelt på trenerne. 

 Lykke til.

https://www.svenskgalopp.se/sport-och-spel

 

Wido Neuroth: Thunderey, No Lie, Dardenne, Bryan Ryan, Pas de Secrets, Nouvelle Lune.

 

Cathrine Erichsen: Tinolo, Duca di Como, Shantou, Master Bloom, Seaside Song, Eesha my Flower.

 

Niels Petersen: Herewegodandy, Square de Luynes, Privilegiado

 

Annike Bye Hansen: Abolish

 

Are Hyldmo: London Rock

 

Jan Bjørdal: High as a Kite