Global Gathering i Vinterfavoriternas

Skrevet av Birger Christensen,  19.10.2020
Artikkelbilde
Trippel norsk. Foto Svensk Galopp

Niels Petersen hadde fire av åtte hester til start i Vinterfavoriternas Pris på Bro Park søndag. Kingof Pharoahs var stor favoritt, men endte på en skuffende femteplass. Da tok Global Gathering over fra samme stall.

Med Martin Rodriguez som makker, holdt han akkurat unna for No Lie (Wido Neuroth/Andreas Tapia Dalbark). Noble Justice (Petersen/Elione Chaves sørget for at hele trippelen ble norsk. Stall Irish Coffee - Easy eier vinneren, og førstepremien var på SEK 249 000.

Også Auktionsløpet var for toåringene, og her måtte vi sette vår lit til Donna Devarona (Petersen/Carlos Lopez). Hun fant en luke på innerspor og rakk akkurat frem til ledende Rubinstein. Her var førstepremien hele SEK 400 000, og glade eiere var Stall Trick or Treat. De svenskoppdrettede unghestene har mange løp med svært gode premier.

De beste hoppene møttes, og her var det ingenting å gjøre med fenomenale Queen Rouge. Men Silverstone, som nylig hadde kommet til Niels Petersens stall, spurtet fint til annen sammen med Carlos Lopez. Zahara ble andre for Mr Ascot og Wido Nueorht, og Eesha My Flower ble femte i løpet for Cathrine Erichsen.

I et godt sprintløp ble Shantou (Erichsen/Elione Chaves) tredje, og Everest Voice klarte en fjerdeplass for Neuroth/Dalbark i Mischa Kahns Minnesløpning.