Flotte løp på Bro Park

Skrevet av Birger Christensen ,  16.10.2020
Artikkelbilde
Kingof Pharoahs

Søndag er det en flott V64-runde  på Bro Park. Det har i det hele tatt vært en rekke flotte søndager i Stockholm denne høsten, med mange imponerende norske vinnere.

- Dette løpet burde ha gått på Øvrevoll, sa Niels Petersen spøkefullt da startlisten til Vinterfavoriternas Pris var klar. Han trener fire av de startende, Wido Neuroth har med to, mens Marc Stott fra Århus og Jessica Long på Jägersro trener de to øvrige. Kingof Pharoahs blir stor favoritt etter hans oppvisning i det norske kriteriet. 

- Mine hester er bra, men det er rett favoritt. Så langt er jeg blitt veldig imponert over det han har vist, beretter Niels.

I Stockholm Fillies and Mares Stakes (L) er hele fem norsktrente hopper starterklært. High as a Kite vant løpet i både 2018 og 2019. Her merker vi oss at Petersen har nokså nylig fått Silverstone i trening, mens vi har mest tro på Eesha My Flower av de norske håpene fra Cathrine Erichsens formstall. Men Queen Rouge er aldri lett å slå, og stjernen til Marc Stott blir ikke lett å slå.  

Her følger en oversikt over de norske deltakerne fordelt på trenerne.

Wido Neuroth: Everest Voice i Mischa Kahns Minnesløpning, No Lie og Like a King i Vinterfavoriternas, Zahara i Fillies and Mares og Nordic i en gullhandicap.

Niels Petersen: Donna Devarona i Auktionsløpning, Kingofpharoahs, Twice as Happy, Noble Justice og Global Gathering i Vinterfavoriternas, Silverstone og Swan Black i Fillies and Mares, 

Cathrine Erichsen: Eesha My Flower i Fillies and Mares og Shantou i Ellicat-sprinten

Jan Bjørdal: High as a Kite i Fillies and Mares.

Om du skal spille på nett, logg deg gjerne inn via vårt SPILLSENTER, slik at Øvrevoll får kommisjonen.

Program laster du ned HER