Cathrine tok storeslem

Skrevet av Thomas Gjelsås,  15.10.2020
Artikkelbilde
Two Times var en av bidragsyterne for Team Erichsen onsdag. Totalt ble det hele fire vinnere for stallen.

Det har vært en fantastisk sesong fra trener Cathrine Erichsen. Onsdag var hun i storform og vant hele fire løp. Mildt sagt imponerende! Det var for øvrig en lunsjgalopp i strålende høstsol og med topp sport på programmet.

Cathrine var på farten allerede i det første løpet. Major Chr. F. Michelets Minneløp er et gjevt løp å vinne, og det konkurreres over den voksne distansen 2.830 meter. Det var mange med vinnermulighet 200 meter før mål, men Two Times (Stall Good Times) var tøffest til slutt og Elione Chaves avgjorde løpet til sin fordel. -Dette var en bra prestasjon. Han er normalt klart best på dirt, men jeg etter hva jeg har kjent i trening så anbefalte jeg eierne å prøve. Da er det ekstra deilig når vi lykkes og det er en kapabel hest dette her, sa trener Cathrine Erichsen.

Havana Red ©hesteguiden.com

Norsk Oaks hadde samlet god deltakelse, og det ble et flott løp å se på for publikum. Løpet endte i en duell mellom Havana Red (The JC Organization JpS) og Reine De Vega. Det ble storfavoritten Havana Red som vant storløpet for ringreven Jacob Johansen. -Hun er virkelig en klassehest og jeg synes vi hadde god kontroll. Hun har gjennomført en sterk sesong. Jeg trives i Norge og er selvsagt glad for å vinne dette løpet, sa den svenske stortreneren Lennart Reuterskiöld jr.

 Machine Gun  ©hesteguiden.com

Machine Gun (Knut O. Arnesen) tok karrierens første seier i det tredje løpet. Treåringen sikret seg et overtak tidlig på oppløpet og seieren ble av det enkle slaget. Knut O. Arnesen er både eier og trener av hesten.

 Sir Leo  ©hesteguiden.com

Sir Leo (Galaxy Racing) har levert mange gode løp og hevdet seg mot de beste i årgangen. Nå slo treåringen eldre hester og kan kjempet sterkt til målstreken i en spennende finish. Sammen med Allace vant han løpet foran den sterke Bye Hansen-duoen We Got The Boss og Abolish. -Dette synes jeg både hesten og eierne fortjente. Sir Leo har løpt godt i hele år og møtte gode konkurrenter. Distansen passet han bra i dag, og jeg mener bestemt det fortsatt er utvikling i hesten, fortalte en fornøyd trener Cathrine Erichsen.

 Hampus G  ©hesteguiden.com

Fearnleyløpet er et tradisjonsrikt løp som det er stor stas å vinne. Norskoppdrettede Hampus G (Stall Areo) har vist strålende form i høst, og han snappet seieren akkurat i tide foran en god Pirlo. Dermed har Hampus G. vunnet både Norsk St. Leger og Fearnleyløpet på en måned. -Han imponerer meg og er virkelig en fin reklamehest for norsk oppdrett. Han gjør sitt beste og alltid med i toppen. Dette er virkelig morsomt, uttalte Cathrine Erichsen.

 Lady Maleficent  ©hesteguiden.com

Norskoppdrettede toåringer var på farten i Øvrevoll Hesteeierforenings Vandrepokal. Lady Maleficent (Conquer Stables) viste fine takter i debuten og var klart forbedret denne gang. Andreas Tapia Dalbark stakk til seg noen lengder på oppløpet og holdt sikkert unna for Angel Of Course. -Jeg synes hesten gjorde en meget respektabel innsats i dag og det skal bli spennende fremover. Det er jo Emilie Finckenhagen som er medeier og sterkt involvert i denne hesten, og hun er en viktig del av stallen, fortalte trener Are Hyldmo.

 Med femti eiere på laget hadde City Code (Stall Fifty Shares) manges blikk på seg i det siste løpet. Toåringen gjorde en flott prestasjon og tok en sikker seier foran Yellow Submarine. Det blir spennende å følge fortsettelsen for denne hesten. -Han har trent fint og fulgte opp med et godt løp i dag. Det var deilig å få denne seieren. Eierne hadde tidligere Fifty Shares som hadde en del utfordringer og ikke fikk ut kapasiteten sin i løp. Nå får vi håpe de får suksess med City Code. Debuten var i alle fall bra, avsluttet en smilende Cathrine Ericnsen. Hun passet på å rose teamet på stallen, før hun kunne reise hjem med hele fire seire i bagasjen.

City Code  ©hesteguiden.com