Stall Petersen i storform

Skrevet av Thomas Gjelsås,  04.10.2020
Artikkelbilde
Kick On vant Arnfinn Lunds Minneløp (L)©hesteguiden.com

Kick On hedret Arnfinn Lund, Kasai vant Breeders Sprint, Kingof Pharoahs seiret i kriterium og Wishformore tok seg av dagens siste løp. Carlos Lopez red de tre storløpsvinnerne. Det ble en stor dag for hele teamet til trener Niels Petersen. Søndagens storløpfest ga oss mange gode sportslige opplevelser, det var god stemning og omsetningen i spillet nådde 4,3 millioner kroner. Utbetalingen i V64 stoppet på pene 19.060, og da vant tre førstevalg.

Kick On (Elkær Stutteri) har levert en formidabel sesong, og Carlos Lopez timet alt perfekt i Arnfinn Lunds Minneløp (L). Valence dro hardt unna i front med følge av Swedish Dream, men Sveaas-vinneren Kick On rakk frem i tide og vant til slutt sikkert. Dermed var det han som vant Listed-løpet til minne om trenerlegenden Arnfinn Lund. -Det ble langt frem, men Kick On er en kjempehest og taklet oppgaven. Carlos måtte safe litt rundt svingen og tapte noe på det. Jeg er meget fornøyd med det Kick On har gjort denne sesongen, og det er mulig det blir et internasjonalt løp før sesongen er slutt, sa trener Niels Petersen.

 

 

Tille In Action

Tille In Action (Akinita Group AB) koblet et grep tidlig på oppløpet, men ble hardt angrepet av Ascot Brass (som var uheldig og mistet en forsko kort tid før mål). Svenskegjesten kjempet helhjertet til mål og tok en imponerende seier, mens Careless Whisper var tapper tredje. Vinneren ble ridd av Sandro De Paiva, oppdretter er Akinita Group AB. -Jeg hadde god tro på hesten min i dag. Han har gjort gode løp mot sterke konkurrenter og løpet ble slik vi ønsket oss. Jeg synes han gjorde en sterk innsats, og sesongen for stallen har vært meget bra, uttalte suksessrike Lennart Reuterskiöld jr.

Kasai ©hesteguiden.com

Kasai (Stall NOK) er ingen enkel herremann, og sist ble han bortvist fra start i storløp på Bro Park. Denne gang fikk han en deilig revansj i Hotel Bristol Breeders Prize Sprint. Han tok virkelig tak i det for Carlos Lopez på oppløpet og vant kontrollert. Oppdretter er Stutteri Hjortebo. -Jeg er virkelig glad for at han fikk denne seieren. Han er ingen enkel herremann, men kapasiteten er høy. Løpet i dag var det god klasse over, uttalte en lettet Niels Petersen.

Brian Ryan ©hesteguiden.com

Brian Ryan (Stall Party) har stått for mange gode prestasjoner uten å vinne. Nå var det endelig hans tur i Norsk Jockeyklubs Sprintløp. Sandro De Paiva tok enda en seier som vikar for Jacob Johansen, og han red et prikkfritt løp. I en tett oppløpskamp med flere konkurrenter, avgjorde han løpet til sin fordel oppunder mål. -Brian Ryan fortjente virkelig å vinne, og jeg er glad for at han endelig fikk vinne et større løp. Nå tror jeg eierne også er fornøyde, sa trener Wido Neuroth.

 Kingof Pharoahs ©hesteguiden.com

Kingof Pharoahs (The JC Organization ApS) gjorde en mektig debut, og fulgte opp med solid seier i Tattersalls Norsk Kriterium. Måten han og Carlos Lopez vant løpet på vitner om at en stjerne er i emne. Også debutanten Like A King som ble nummer to gjorde et sterkt inntrykk. -Dette er en meget bra hest, og jeg gleder meg til fortsettelsen. Jeg var litt redd for at tung bane skulle by på problemer, men han taklet deg også og imponerte virkelig, fortalte en tilfreds trener Niels Petersen.

Purple Ace ©hesteguiden.com

Norskoppdrettede Purple Ace (Bjørn Syversen) er fortsatt ubeseiret etter fire starter. Stortalentet angrep ute i banen, og da Elione Chaves koblet inn turboen var saken grei. Dermed ble det to seire både til han og trener Cathrine Erichsen. -Han er god og gjør ingen feil. Nå har vi full pott på fire starter og det kan vi jo bare være meget fornøyd med. Vi får tenke på om det blir flere starter i år, sa en fornøyd trener Cathrine Erichsen.

Buckyboy ©hesteguiden.com

Buckyboy (Team BB) avsluttet sterkt til seier i det første løpet. Den norskoppdrettede fireåringen var gjort til et fjerdevalg i V64-spillet, og det var hestens fjerde seier i år. Det er selvsagt trener Cathrine Erichsen meget godt fornøyd med. -I dag vant han på lengre distanse og på gress. I tillegg ble det en veldig sikker seier. Jeg er kjempefornøyd med innsatsen hans i dag, sa trener Cathrine Erichsen.

Screwbox Carlras ©hesteguiden.com

Screwbox Carlras (Helle Christensen og Thea Hildebrandt) koblet grepet tidlig på oppløpet, men ble hardt angrepet av favoritten Irish Prosecutor oppunder mål. Nora Hagelund Holm holdt dog unna og lærlingen har gjennomført en imponerende sesong. Trener Helle Christensen sørget for dansk triumf med et sjuendevalg i spillet.

Wishformore ©hesteguiden.com

Wishformore (Stall Bonne Nuit) går alltid gode løp på Øvrevoll, og det gjorde han også denne gang. Andreas Tapia Dalbark lå fint plassert og avgjorde på oppløpet i kamp med We Got The Boss. -Han liker seg veldig godt på Øvrevoll, og dette er en fin hest som alltid gjør sitt beste. Jeg er godt fornøyd med innsatsen i dag, og det har vært en fantastisk søndag for hele teamet på stallen, avsluttet en glad trener Niels Petersen.