Tina klar for ny sesong

Skrevet av Birger Christensen,  27.03.2020
Artikkelbilde
Pal'O Mine

Vinteren 2020 har vært en rar vinter. Oppe i marka har det vært bart lenge på steder det oftest ligger snø og is til langt ut i april. Om det blir åpning torsdag 23. april vet vi ikke, men vi håper at forholdene rundt omkring normaliserer seg. Det er planlagt løp på Bro Park palmesøndag 5. april, sannsynligvis uten norske hester, da reise over grensen nå vil medføre karantener.

Vi har bedt trenerne svare på noen enkle spørsmål og presenterer dem en og en fremover i april. Den første i vår runde er Tina Smith.

Treningsliste Tina Smith, klikk her.

- Vintertreningen har gått bra med tanke på de nokså dårlige forholdene. Vil si at vi er i rute så langt. Både i 2018 og i fjor fikk vi en pangstart på sesongen. Får vi en like bra fasit i år, er det veldig bra. Blir det bedre, er det en bonus, beretter Tina.

Nyeste tilskudd med best meritter, er Fil Rouge. Han matches på litt sikt mot Marit Sveaas' Minneløp. Roar Hoel har også investert i 2-årige Tambora Queen med samme mor som gode Nathless.

-Fil Rouge er veldig kapabel, men ikke alltid så helt enkel. Det skal bli spennende å se hva vi kan få til med ham, fortsetter Tina.

- Andre nye er Story Minister (fire seire i fjor) og Julien Delamare. Må også nevne Pal O'Mine, som er blitt ti år. Men han ser bedre ut enn noensinne. I fjor ble det kun en seier, attpåtil på gress. I årsdebuten ble han toer bak IKC Fiction, en suveren dobbel til stallen.

- Ellers er det ikke så lenge til vi flytter inn i ny stall, og det gleder vi oss veldig til, avslutter Tina som skal ta over et par av stallene til Niels Petersen når han flytter inn i ny stall.