Øvrevoll Galopp inngår avtale med Tatakii Asian

03.03.2020
Artikkelbilde

Tatakii Asian blir ny leverandørpartner hos Øvrevoll Galopp, og vil levere maten som vil bli servert i Derbystuen kommende sesong.

‘Etter at vi la om driften på Øvrevoll fra nyttår, for å kunne leie ut Derbystuen på et mer kommersielt nivå til private leietagere, så har mange lurt på hva og hvordan Derbystuen vil bli håndtert i sesongen 2020. Det er derfor en stor glede å kunne fortelle at vi har inngått en samarbeidsavtale med Tatakii asian’, forteller Esben.

Mange kjenner nok til Tatakii Asian på Majorstua fra før, og kanskje enda flere kjenner til Dinnergruppen?. Tatakii Asian er det nyeste tilskuddet i Dinnergruppen, som i dag består av restaurantene; Dinner, Nodee Sky, Nodee Barcode, Südøst Asian Crossover og Tatakii Asian.

‘Tatakii Asian åpnet i Nodee Asian Cooking sine gamle lokaler på Majorstuen i oktober 2016, og har på kort tid etablert seg som en populær izakaya-inspirert restaurant sentralt i Oslo. Asiatiske småretter og fancy signatur cocktails, kombinert med en classy og avslappende lounge-atmosfære, er det som kjennetegner Tatakii’s konsept’, forteller Michael Wu, daglig leder på Tatakii. ‘Vi har en egen bar med lounge, et chambre separee med plass til 30 personer, samt en stor uteservering som er åpen både på våren, sommeren og høsten. ‘Nå gleder vi oss til både å samarbeide med Øvrevoll Galopp og til, om mulig, å overraske litt med ulike retter hos dere’, smiler Michael.

‘Det har vært en lang og veldig bra prosess med å lande dette samarbeidet’, forteller Esben, som har inngått avtalen med Tatakii. ‘Vi ønsket fornyelse, kvalitet og en partner som ønsker å bidra til å løfte dette. Det har vi fått med Tatakii Asian. Vi har brukt den tiden vi trengte slik at alt er forankret og planlagt, så nå håper vi at besøkende på løpsdager bestiller middag i Derbystuen fremover. Vi kommer til å legge opp til mulighet for forhåndsbestilling av bordplasser og antall gjester som ønsker mat til hver løpsdag’.

‘For å gjøre noe ekstra, så vil vi gjennom sesongen gi bort et bord for fire personer inkl middag gjennom ulike konkurranser på SoMe, så her blir det bare å følge med’, avslutter Esben.