Oppdatering rundt koronasituasjonen

Skrevet av Thomas Gjelsås,  17.03.2020
Artikkelbilde

Jeg viser til informasjon på våre nettsider og tidligere oppdateringer. Vi har gjennom helgen arbeidet med å finne kortsiktige løsninger for nedskalert drift og samtidig sett på hva som må til for å opprettholde et nødvendig behov. Banen og hestene har høyeste prioritet og blir ikke berørt.

Vi går gjennom en meget krevende periode i hestesporten. Det er allerede gjennomført permitteringer av flere ansatte på Øvrevoll, og det vil bli helt nødvendig med begrenset bemanning i en periode. Vi ber derfor om aksept for at det kan bli noe lengre responstid enn vanlig i enkelte saker.

Vi følger situasjonen tett og oppdaterer fortløpende. Nå er det meget viktig at Norsk Rikstoto kan opprettholde spill til utlandet. En større spredning av Rikstoto Direkte til folket er under beslutning sentralt.

Denne situasjonen endrer seg dag for dag, og vi kan ikke garantere hva som venter fremover. Vi ber innstendig om at alle nå viser sunn fornuft og tar de hensyn som skal til. Samtidig er det viktig at man oppdaterer seg på regler og hva som kommuniseres i media.

 

Thomas Gjelsås

Adm. direktør