H.C. Thauglands Trælastforretning AS blir partner hos Øvrevoll Galopp

19.03.2020
Artikkelbilde

H.C. Thauglands Trælastforretning AS, eller Thaugland som de fleste kaller dem, har signert en to års avtale og blir en viktig Leverandørpartner hos Øvrevoll Galopp.

Thaugland har 3 salgsavdelinger i Oslo og dekker med det Oslo og Akershus på en god måte med sine beliggenheter og transportavdeling som har alle typer kjøretøy for transport- og lastehjelp. ‘Vi gjennomfører veldig mye mer vedlikehold og utbedringer selv på Øvrevoll nå enn tidligere og trengte derfor å finne en partner som leverer kvalitet og god service’, forteller Esben som har inngått avtalen på vegne av Øvrevoll Galopp. ‘Vi leverer kvalitetsprodukter innen trelast, byggevarer og verktøy, og skal klare å dekke de behovene dere har på en bra måte’, smiler Thomas Berger, administrerende direktør i H. C. Thaugland. ‘Øvrevoll og Thaugland er jo like på noen måter kanskje ikke alle tenker på’, skyter Esben Hansen inn. ‘Dere står jo opp like tidlig som hestene på Øvrevoll og står klare for deres kunder allerede kl 0600 om morgenen og så har dere holdt på i over 100 år’. ‘Ja vi er et familieselskap som har holdt på i 5 generasjoner og du har helt rett. Vi er glade i å stå tidlig opp for å være på plass for våre kunder’, forteller Berger. ‘Etter at vi åpnet vår tredje salgsavdeling, på Vækerø, i tillegg til de to andre vi har på Abildsø og Storo, så ønsker vi litt mer tilstedeværelse og synlighet på og rundt Øvrevoll. Vi håper at alle rundt Øvrevoll tar seg en tur ned til oss når det skal pusses opp enten hjemme eller på hytta. Da vil de møte våre ansatte som alle har høy fagkunnskap og få den hjelpen de trenger’, forteller Berger.

I tillegg til god service og gode priser på egne varer hos Thaugland på Vækerø så vil Thaugland også gi bort en middag for 4 personer levert av Tatakii asian i Derbystuen, inkl inngang og løpsprogram. Dette vil de gjøre med jevne mellomrom gjennom hele sesongen, så følg med på Øvrevoll sin FB side, så kan dere delta i konkurransen der’, avslutter Esben Hansen