Flotte felter og gode spilleløp

Skrevet av Birger Christensen,  10.06.2020
Artikkelbilde
Backcountry

Før vi går nærmere inn på torsdagens sport og spill, vil vi passe på å ønske Jan-Erik Neuroth god bedring etter det stygge uhellet på Øvrevoll tirsdag morgen. Når alt kommer til alt, må vi være glade for at det etter forholdene gikk bra både med ham og Nouvelle Lune. Det blir nok en rekonvalesens på et par måneder, og det er selvsagt kjedelig, ikke minst nå som storløpene står i kø fremover. Men vi håper å se deg tilbake på hesteryggen i sommer, og Øvrevoll ønsker deg god bedring.

Spennende omgang

Gledelig nok kan vi registrere at vi torsdag går en løpsdag i møte med fyldige og spillevennlige felt. Det blir nok ingen gjentakelse av sist torsdags småpenger i V4 og V5. Da var det en løpsdag som ble dominert av Niels Petersen og Carlos Lopez. Treneren hadde hester til start i fem løp og endte med fire seire og to andreplasser. Nå er det kanskje først og fremst i V5-1 det kan bli en bra slant. Fibonacci får med seg debutantene Possession og Native Star, og det blir nok tre premier. Mange er nok også svært spente på andelshesten Fifty Shares. Fremgang fra debuten regner vi i hvert fall med. Twenty Legend gikk bra med et offensivt opplegg sist. Nå skal han prøve krevende 1600 meter på gresset før start i Guineas 27. juni.

I fem av løpene torsdag vinnertipper vi svensktrente hester. Det kan sikkert virke litt i overkant. men i klassene under eliten har de vist god og stabil form. Vi gir også tillit til Sonriente, som i hvert fall skal halvveis til Sverige på hjemtur. Hun har vært på tipslinjen før, men aldri stått først. Det hadde vært morsomt om Knut O Arnesen kunne glede seg over en seier, motstanden er ikke den verste.

Øvrevoll Hestesport, hestebutikken på Øvrevoll har i mange år vært en stabil støttespiller for amatørrytterne. For å kjempe om poengene, må man være medlem av NoARK (Norsk Amatørrytterklubb). Alle amatørryttere, om de rir løp eller ikke bør være medlem. Medlemskapet inkluderer også forsikring. Torsdag tror vi James Fitzmaurice vinner med Queen of Skara.

https://www.noark.info/norsk-amatorrytterklubb/bli-medlem/