Variert meny på Øvrevoll

Skrevet av Birger Christensen ,  08.07.2020
Artikkelbilde
Jet Action

Vi liker godt den menyen vi blir servert på Øvrevoll torsdag. Det er stor variasjon på løpene, jackpot i V65-spillet, og rent sportslig er vi ekstra spente på å se toåringene for første gang på banen. Langt tidligere enn i fjor dukker også årets første hekkeløp opp. 

Vi planla en prat med Wido Neuroth foran løpene, mye med tanke på at han har tre av de seks startende i toårsløpet. Men Wido var i et møte, og i stedet fikk vi noen ord med Jan-Erik Neuroth.

- Det går fremover etter uhellet, men det kommer nok til å ta tid. Skal på røntgen på Bærum sykehus om et par uker, og da får jeg sikkert vite litt mer. Men det får bare ta den tiden som trengs. Heldigvis gikk det bra med Nouvelle Lune, som var involvert i høyeste grad. Hun gjør nå come back på Jägersro søndag blant gode hopper. Hun har gått flere flotte løp der nede, men kanskje er distansen litt kort. Ellers blir det spennende å se Reine de Vega og Everest Voice i Derby, og Bokan og Pas de Secrets tror jeg begge er på trippelen. Har ikke fått sett så grundig på alle løpene, men det kan bli en fin dag for stallen på søndag, beretter Jan-Erik.

 - Hva med løpene torsdag på Øvrevoll?

Jet Action har ikke fungert på Jägersro. Nå står han fint til i V65-1, og det bør være en banker. Tror at No Lie og Silvana er litt lenger fremme enn Bosseur blant de toårige, sier Jan-Erik, som håper å være tilbake på hesteryggen utpå høsten.

Det er fire torsdager som er løpsdager på Øvrevoll ut juli måned, alle med første løp kl. 16.20. Alle dagene vil inneholde V65, nå torsdag for tredje gang i år. 17. mai var det to som klarte å få seks rette (det var V64 den dagen). 18. juni ble rebusen uløselig, og dermed er det nå en jackpot på 212 274 svenske kroner i potten for seks rette.

I den forbindelse nevner vi allerede nå at det er store penger i potten på Jägersro søndag. Det er over fem millioner ekstra i potten, men disse blir fordelt med 40-20-40 prosent på henholdsvis syv, seks og fem rette.