Variert meny og vrient spill

Skrevet av Birger Christensen,  29.07.2020
Artikkelbilde
We Got The Boss

Torsdagens løp starter som vanlig kl 16.20. Det er V65 allerede fra første løp, så det gjelder å være på plass foran lukene eller foran skjermen. Ettermiddagens V65 er riktig krevende, og i det minste tror vi på femsifret utbetaling for seks rette.

Det er tre og en halv uke igjen til Norsk Derby, og det er spennende tider for de impliserte. Hest nummer 15 på rangeringen av Derbyhestene har formtall 77, og det er plass til 15 hester i boksene søndag 23. august. Nå vil nok noen av de best rangerte hestene velge å starte i Derby Milen, rett og slett fordi de ikke står 2400 meter, men hester som Quagmire, Raspberry Beret og Sidney Pearl i første løp ønsker nok gjerne å høyne sitt tall en smule. Neste torsdag er det Derby Trial, og deretter begynner bildet å bli klarere. Vi vil et par ganger i uka lage noen saker frem mot starterklæring 14. august. På forhånd ser det mer åpent ut enn på mange år. 

 

I V65-4 møter vi gode hester i et fint eliteløp. Det er to måneder siden Master Bloom gikk et flott løp på Klampenborg i SOC (Scandinavian Open Championship). Han bærer toppvekt, men vi tror han kan forsvare tallet. Vi er også blitt imponert over Cockney Cracker, som har kommet flott tilbake fra et opphold i 2018. Mikklus Makklus og nå sist Wishformore har ikke vært venner med startboksene, men kapasiteten er høy. De øvrige kompletterer på en fin måte, og ikke minst blir det spennende å se We Got the Boss mot eliten. 

 

Ellers er det amatørløp, toårsløp og spennende handicapløp. Det blir en fin kveld, og aller best blir det om man kan hente ut noen kroner i totoen.