Derbydag på Jägersro

Skrevet av Birger Christensen,  09.07.2020
Artikkelbilde
Everest Voice

Søndag er det klart for Derby på Jägersro. Det er et flott Derbyfelt som dukker opp i V75-6, hvor det totalt i V75 er en jackpot på over fem millioner! Fra Norge er det kun hester fra Wido Neuroth og Niels Petersen som dukker opp i Malmø. Til gjengjeld er det mange fine sjanser de to kommer med.

For spill på hest, logg deg inn via Øvrevolls spillsenter, klikk her

Wido Neuroth har vunnet Derby på Jägersro 12 ganger. Dermed er han uten tvil "Derbykungen" med totalt 20 Derby-seire.

Søndag er det Reine de Vega og Everest Voice som skal forsvare stallens og Stall Perlens farger. De vil trolig ikke være blant de aller største favorittene, men Wido bør ikke undervurderes når det er tale om Derby. I tillegg har han flere flotte sjanser i de andre løpene. Han reiser neppe tomhendt søndag, men det er ikke lett å sette noen fremfor andre. Dog synes vi Pas de Secrets var meget bra i Oslo Cup. og det blir også spennende å se Nouvelle Lune. Hun har vært helt strålende på banen i Syd-Sverige, og hun kan absolutt vinne.

Niels Petersen drar kun med fire hester. Desidert størst oppmerksomhet får Bullof Wall Street, som kan gi Niels "dusinet fullt" med 12 Derbyseire i Skandinavia. Etter utklassingen i Voterløpning nevnes han som den største favoritten. Han må selvsagt tidlig på kupongen, men det er helt utvilsomt en tøff gjeng å bryne seg på. Ikke minst har Lennart jr Reuterskiold hele seks til starter, og det er høy klasse på denne sekstetten. Det snakkes om at seks hester til start fra samme trener i et Derby er rekord i Skandinavia, men det er "bare" en tangering. I 1998 hadde også Wido Neuroth seks hester på Øvrevoll. Brown Ale, Exaltation og Xwife ble nummer 1, 2 og 4, mens Ecuadors Dream, Art Prospector og In Real Time endte uplassert. Når det er sagt, tror vi at nettopp Lennart kan være mannen å følge på Jägersro søndag.

Hester fra Wido søndag: 

Coucou Bella, Sidney Pearl, Dardenne, Pas de Secrets, Bokan, Couleur Cafe, Nouvelle Lune, Reine de Vega, Everest Voice, Delacroix.

Hester fra Niels søndag:

Swan Pearl, Bullof Wall Street, The Kid, Kildare.

Program til løpene, klikk her