Full fart igjen etter Derbyhelgen

Skrevet av Thomas Gjelsås,  06.09.2019
Artikkelbilde
Nordic ©hesteguiden.com

Kvelden startet med et 2-års maidenløp med noen virkelig spennende hester. Nordic (Stall Perlen) gjorde et meget godt inntrykk og vant lett for Dale Swift. Trener Wido Neuroth var full av lovord om sitt talent. -Dette er en toppstammet hest som jeg virkelig har tro på. Han leverte godt i dag og det er klart vi sikter mot de store oppgjørene med denne hesten, sa Wido Neuroth som har mange spennende toåringer på stallen.

Holy Romance ©hesteguiden.com

Neuroth var på farten igjen i det andre løpet og Stall Perlen kunne også feire en ny triumf. 3-års hoppen Holy Romance har hatt en pen utvikling og nå ble hun belønnet med seier for rytter Elione Chaves. -Hun kan en god del denne hoppen her og jeg er fornøyd med kveldens løp, uttalte Neuroth.

Girlforce One ©hesteguiden.com

Willa Synøve M. Schou hadde full kontroll med Girlforce One (Danielle Durant) i amatørløpet. Den dyktige rytteren, som kjemper i toppen i årets Fegentri, stakk i fra feltet nedover oppløpet og sikret en ny seier til trener Yvonne Durant. -Jeg kjenner denne hesten litt fra før og vi hadde god kjemi. Det var gøy å få ri henne i dag og dette ble enkelt, sa en fornøyd Willa etter løpet.

Mestre dos Magos ©hesteguiden.com

Mestre Dos Magos (Stall Isabel) har virkelig funnet toppformen og tok sin tredje strake seier på under en måned. Carlos Lopez serverte den billedskjønne og norskoppdrettede hesten et godt ritt bak ledende Dickie Dickens, og da han la hesten i angrep på oppløpet var det aldri snakk om saken. -Han trives når det er litt kjøligere i været og liker seg best på dirt track. Stallens hester er i god form og det blir en spennende høst, sa trener Annike Bye Hansen.

Into the Light ©hesteguiden.com

Into The Light (Ida og Maria Widman) ledet med mange lengder i sin forrige start, men ble innhentet til slutt. Front ble oppskriften nå også, og denne gang holdt den norskoppdrettede seksåringen unna helt hjem. -Jeg er glad nå! Det er klart vi hadde ambisjoner i dag og det er alltid veldig gøy å vinne, sa medeier Maria Widman.

Eternal Flame ©hesteguiden.com

Det ble jevnt nedover oppløpet i det sjette løpet, men ingen kunne stå imot Eternal Flame (Fam. de Mora) sin sluttspurt. Akkurat på målstreken var den 4-årige hoppen først sammen med lærlingen Alan Wallace. -Dette var gøy. Hun har vært tvunget til å ta det litt med ro en periode og det er mulig at det har ført henne tilbake i enda bedre form. Spurten i dag var imponerende og det ble virkelig spennende, sa en lykkelig amatørtrener Annie de Mora.

Mongolian Navy ©hesteguiden.com

Mongolian Navy var svaret på kveldens siste løp. Jan-Erik Neuroth lå godt plassert hele veien og avgjorde sikkert på oppløpet. Det kan bli en god høst for femåringen som tok årets fjerde seier. -Dette var bra og han vant enkelt. Hesten trives klart best på dirt track og jeg håper vi kan få en fin høst, sa en tilfreds trener Pål Nordbye.