Hyldmo i storform

13.09.2019
Artikkelbilde
Moonflash ©hesteguiden.com

Det ble en stor kveld for trener Are Hyldmo. I løpet av kvelden hadde stallen vunnet hele tre løp. Med tre løp på rad ble det ekte hat-trick! Også Cathrine Erichsen hadde en god dag på jobben med to seire. I spillet ble det krevende og en vinner tok med seg hele potten i V65.

Moonflash (Sabine Langvad) har funnet toppformen og dro unna i front i innledningsløpet til sin andre strake seier for Kaia S. Ingolfsland. Seksåringen imponerte også trener Tollef Langvad. -Han var virkelig god i dag og dette smakte godt, sa Langvad.

Cool Kid ©hesteguiden.com

Cool Kid (Stall GM) var med fremme i feltet hele veien, og da Dale Swift angrep ytterst i banen på oppløpet var det aldri noen tvil om hvem som skulle vinne løpet. Seieren ble helenkel. -Jeg vet at han er god nok på sitt beste, og i dag viste han virkelig hva han kan. Dette ble veldig enkelt, uttalte den dyktige amatørtreneren Gina Mathisen fra Andebu.

Steps Divine ©hesteguiden.com

Det var høy klasse på deltakerne i det tredje løpet. Den fireårige hoppen Step´s Divine (Mr Ascot) har vært god hele karrieren, men det er en god stund siden hun vant løp sist. Nå sørget Elione Chaves for at hun kunne besøke vinnerpaddocken etter et flott løp. -Hun har et høyt toppnivå og det var virkelig fortjent at hun fikk vinne et løp igjen. Nå har vi en hest i form før storløp i Sverige, sa trener Cathrine Erichsen.

Queen's Delight ©hesteguiden.com

Tempoet ble holdt oppe i front i amatørløpet Øvrevoll Hesteeierforenings Klokkeløp I. Det passet bra for Queen´s Delight som spurtet inn til enkel seier for eier Emilie Finckenhagen. Hun gjør mye av jobben selv med hesten som da er oppstallet hos Are Hyldmo. -Jeg synes vi vant enkelt og det er selvsagt ekstra gøy å vinne med egen hest. Hun betyr mye for meg, sa en glad Emilie Finckenhagen.

Geist ©hesteguiden.com

Hyldmo (Hell on heels) fikk en ny trenerseier i det femte løpet. Treårige Geist spurtet sterkt til seier i maidenløpet for Manuel Martinez. -Dette var gøy å se, og avslutningen i dag var av beste merke, sa en tilfreds Are Hyldmo.

Jurga ©hesteguiden.com

Jurga (AH Racing) var godt med fra start i det sjette løpet og hadde full kontroll på dette oppgjøret sammen med rytter Carlos Lopez. Seieren ble enkel. -Hun har tapt litt for mye i starten i de to siste løpene. I dag traff hun godt fra start og kunne enkelt kvittere ut årets andre seier, sa trener Are Hyldmo.Buckybabe ©hesteguiden.com

Treåringen Buckybabe (Buck Racing) hadde ikke startet siden mai måned, med det så ikke ut til å affisere hesten i avslutningsløpet. Hun leverte et herlig oppløpet og spurtet inn til en morsom seier for rytter Jonathan Castillo. -Det var sterkt at hun skulle klare å vinne direkte i dag, selv om hun innehar talent. Det er alltid gøy å vinne for eiere som satser på meg, sa en fornøyd trener Cathrine Erichsen etter kveldens andre seier.