Mange gode vinnere til lunsj

26.09.2019
Artikkelbilde
Sanary ©hesteguiden.com

Høsten har for alvor tatt tak i oss og det var friskt på Øvrevoll onsdag, men mange gode vinnere og hyggelig stemning bidro til en flott lunsjgalopp.

Sanary (N. Lindberg Lensvik, 360NorthHorseRacing) kom til start med høye forventninger i ryggen i det første løpet, og han skuffet ikke sine tilhengere. Den flotte treåringen vant enkelt og nå håper vi på gjensyn med hesten i Arnfinn Lunds Minneløp. -Jeg må vel si at jeg hadde god tro på å vinne på forhånd. Han er bra og beviste i dag at han har mye å hente fremover, sa eier/trener Nina Lindberg Lensvik.

Punktum Finale ©hesteguiden.com

 Punktum Finale (Stall Mellow) vant Øvrevoll Hesteeierforening Klokkeløp III sammen med Willa Synøve M. Schou. Åtteåringen som er trent av Tollef Langvad vant meget sikkert. -Denne hesten betyr litt ekstra for meg og det var morsomt å vinne i dag. Jeg har i tillegg fokus på innspurten i Fegentri og håper å klare en pallplass sammenlagt, sa en fornøyd amatørrytter Willa Synøve M. Schou.

Buy and Sell  ©hesteguiden.com

Buy And Sell (Tobias Hellgren og Inger Nyberg) var løsningen på det tredje løpet. Trener Tobias Hellgren og Anna Pilroth er dyktige og har virkelig fart på seiershjulet. -Han gjorde det lett i dag og trives klart best på gress. Jeg er godt fornøyd med innsatsen i dag, sa trener Tobias Hellgren.

All My Lovin  ©hesteguiden.com

 All My Lovin (Nathalie Mortensen) spurtet inn til seier for Per-Anders Gråberg i det fjerde løpet. Hun er trent av Annette Stjernstrand og var gjort til et tredjevalg i spillet. -Dette var gøy. Vi har hatt en utrolig uke ettersom For The Roses også vant millionløpet Breeders´ Trophy Classic på Bro Park fredag, sa en lykkelig Nathalie Mortensen.

We got the Boss  ©hesteguiden.com

We Got The Boss (Champagnegaloppen.no) er en treåring I rivende utvikling. Han har gjort tre sterke løp på rad nå og hadde ingen problemer med å ta seg av det femte løpet sammen med lærlingen Nora Hagelund Holm. -Han imponerer meg og løpet i dag er jeg selvsagt veldig godt fornøyd med. Dette blir spennende fremover, uttalte trener Annike Bye Hansen.

Shallow  ©hesteguiden.com

Flere spennende toåringer var på farten i det sjette løpet og det var lovende Shallow (Glade Gutter Racing) som vant løpet for Carlos Lopez. Appel Au Maitre-sønnen overbeviste også trener Niels Petersen. -Dette var en fin prestasjon og jeg er godt fornøyd nå. Dette er en hest vi håper skal være med å kjempe i Dansk Derby neste år. Det har vært noen fantastiske dager nå med seier til Square de Luynes i Stockholm Cup (Gr 3) som det store høydepunktet, sa en tilfreds Niels Petersen.

Borzakovski ©hesteguiden.com

Borzakovski (HB Vænerstall) hadde ikke vunnet løp på lang tid før han slo til på Øvrevoll for en uke siden. Nå la han på til sin andre strake seier, denne gang med Sandro De Paiva på ryggen. Hesten trenes av Per Hallqvist.

Pal O Mine  ©hesteguiden.com

Det siste løpet ble en tett fight mellom Pal O´Mine (Stall Fredbo) og Girlforce One. Målfotoet viste at førstnevnte var fremst. Kaia S. Ingolfsland red hesten som tok en fortjent seier etter å ha møtte veldig gode konkurrenter i hele år. -Anne Grethe gjør en kjempejobb med denne hesten og jeg er takknemlig for å ha han på stallen. Han gjør alltid sitt beste og fortjente virkelig en seier, sa en fornøyd trener Tina Smith.