Ungdomssamling i oktober

Skrevet av Skrevet av Marius Lundstein,  12.07.2019
Artikkelbilde
Velkommen til ny ungdomssamling på Norsk Hestesenter, Starum.

Det Norske Travselskap, Norges Rytterforbund og Norsk Jockeyklub fortsetter samarbeidet med ungdomssamling på Norsk Hestesenter, Starum. Årets samling avholdes 3 - 6. oktober. 

Invitasjon 2019, klikk her

Påmeldingsskjema, klikk her.

Vi fortsetter suksessen fra 2018 og inviterer for 2.gang til ungdomssamlingen «Sammen om hesten». Er du mellom 16 og 26 år (2003 – 1993), og brenner for hest? Vi inviterer hesteungdom mellom 16 og 26 år fra hele Norge til samling på Starum, Norsk Hestesenter for å lære mer om hest. Dette blir en helg som skal fylles med faglig og sosialt innhold hvor vi skal ha fokus på det vi alle har til felles, nemlig hesten. 

Teamer til årets samling vil være hestevelferd og smitteforbygging, longering i praksis, foring, skoning, ridning og trav. 

Stallmesteren tar dere med inn i stallen for å snakke om fôring av hest. Deltagerne vil få se på ulike hester og få introduksjon i hvordan man fôrer hestene ut fra alder, bruksområde, hold og behov. Smeden tar dere med for å snakke om skoing av hest, hvordan man skor for ulikt underlag, samt praktiske øvelser som gir en introduksjon til hva man kan gjøre hvis hesten din har en løs sko, hva trenger du i stallen og muligheten for å prøve seg praktisk selv. 
De som kommer fra travsporten vil få en praktisk innføring i ridning, mens medlemmer av NRYF og NJ vil bli nærmere kjent med travet. I tillegg planlegger vi en felles tur til Biri Travbane med studentene på Starum. 

Norsk Jockeyklub ønsker velkommen til ungdommer som er positive ambassadører for galoppsporten, og som ønsker seg en utviklende og kunnskapsrik samling. Ungdomssamlingen bygger på mye av det samme konseptet som ble gjennomført i 2018. I denne anledningen ønsker vi spesielt nye deltakere velkommen.

Invitasjon med detaljert program, tidspunkter, pris/egenandel (subsidiert), klikk på link over eller til høyre på siden.

Vi gleder oss!