Programtips torsdag 5. september

Skrevet av Birger Christensen,  02.09.2019
Artikkelbilde
Theatricals Oscar ©hesteguiden.com

Første dose med galoppløp kommer denne uka på Bro Park med flotte løp i lunsjen. Samme ettermiddag er det mulig å spille til Aalborg, før Øvrevoll følger opp med en interessant runde torsdag. Lørdag er det Jägersro som er vertskap, mens det er Gøteborg som står for V64-omgangen på søndag.

1. LØP - 2-ÅRS MAIDENLØP - 900 GRESS

Et spennende toårsløp, hvor kun to hester har startet tidligere. Wido Neuroth har to spennende debutanter i Coucou Bella og Nordic, og vi tror Perlen-duoen er langt fremme. Careless Whisper og Ruby Tuesday kan være raske toåringer, som er tidlig klare, og Archers Ignite er spennende. Dusty File og Juveniledelinquent var klart slått i debuten, er sikkert nærmere nå.

Tips: 1 Coucou Bella - 6 Nordic - 7 Archers Ignite  Outs: 5 Careless Whisper

 

2. LØP - V65-1 - 3-ÅRSLØP  - 1800 GRESS

Et interessant løp for gode treåringer. We Got the Boss var knallgod på Derbydagen. Måtte bøte med fem kilo, men vi tror han kan håndtere det. Nathless har gått bra i hele år, på trippelen i alle de åtte startene. Peer Gynt imponerte i debuten, det er nok hakket tøffere i mot her. Deadline Day var langt bak i Derby, hvordan er det med formen?

Tips: 1 We Got the Boss - 5 Nathless - 2 Deadline Day  Outs: 6 Peer Gynt

 

3. LØP - V65-2 - MONTEBELLO FOTO AMATØRLØP - 1100 DT

Theatricals Oscar lyktes i å ta sin første seier i sin siste start. Sprint tror vi er bra, og han har totalt sett vært bedre på sand enn gress. Point Boy avsluttet også bra til seier sist, ikke umulig at det kan bli to strake. Girlforce One virker å være på gang, møter enklere motstand enn vanlig. Black Million gjør nesten alltid gode innsatser og er i det minste et godt trippelkort.

Tips: 1 Theatricals Oscar - 5 Point Boy - 2 Black Million  Outs: 4 Girlforce One

 

4. LØP - V65-3 - V4-1 - SISU HEST & HUSDYR LØP - 1750 DT

Mestre dos Magos er i flott form. Var god på sand i fjor og ser ut til å følge opp i år. Mustajjid later til å være på gang, og Crossroad Blues kom ikke inn i løpet sist. Tenango kan klare en trippelplass, mens Dickie Dickens og Al Buraq kanskje er litt over toppen i denne omgang. Spennende blir det også å se Calcaterre på 1750 meter

Tips: 6 Mestre dos Magos - 4 Mustajjid -3 Tenango  Outs: 7 Crossroad Blues

 

5. LØP - V65-4 - V4-2 - NORSK RIKSTOTO CUP -JERNDIVISJON - MILE - 1600 GRESS

Dagens nøtt i våre øyne. Cry No More slo ganske gode hester på Bro Park torsdag og får et knepent tips. Sir Walter vant i Gøteborg lørdag på samme distanse som nå, og Cincinnatus lyktes endelig å vinne etter syv års seierstørke. Andre strake? Into the Light var bra i siste start på Øvrevoll, og denne distansen er nok bedre for Punktum Finale. Det kan lønne seg å gardere bredt.

Tips: 5 Cry No More - 1 Sir Walter - 2 Into the Light  Outs: 10 Cincinnatus

 

6. LØP - V65-5 - V4-3 - DD-1 - SPOON LØP - 1100 DT

Karen From Finance imponerte på Derby-lørdagen med en flott finish. Fremgangen var stor, og sjansen er god for ny seier. Jurga står bedre til på vekten fra siste møte og er helt klart i toppen. Reckless ble sliten sist etter lang pause. Sprint og løp i kroppen kan hjelpe. Asaks Ambition burde like forutsetningene, men det er en stund siden hun imponerte.

Tips: 1 Karen From Finance - 4 Jurga - 6 Asaks Ambition  Outs: 9 Reckless

 

7. LØP - V65-6 - V4-4 - DD-2 - SANG REAL LØP - 1750 DT

Ticano gikk et meget sterkt løp til annen bak Twisted sist. Brukte mye krefter underveis og holdt fint. Master Lorenzo og Buffalo Soldier var også positive i samme løp og skal tidlig på kupongen. Vi tror Costasera og Our Boy John vil gjøre gode løp og må regnes. Mongolian Navy gikk et bra sprintløp sist, er heller ikke borte på 1750 meter.

Tips: 7 Ticano - 4 Master Lorenzo - 11 Costasera  Outs: 5 Buffalo Soldier

 

V65-forslag kr 468:

1.avd: 1-5

2.avd: 1-5-4

3.avd: 6 Mestre dos Magos

4.avd: Alle 13

5.avd: 1-4-9

6.avd: 7-4

 

V4-forslag kr 390:

1.avd: 6 Mestre dos Magos

2.avd: Alle 13

3.avd: 1-4-9

4.avd: 7-4-5-11-12

 

DD-forslag 9 rekker:

1-4-9

4-7-5