Programtips onsdag 25. september

Skrevet av Birger Christensen,  20.09.2019
Artikkelbilde
Punktum Finale

Etter den store galopphelgen i Stockholm, er det Øvrevoll som startet ballet med den 

andre strake lunsjen på onsdag. 

Klampenborg er på plass lørdag, mens Jägersro avslutter uka med fine løp søndag ettermiddag.

Stevnestart kl 12.00, første løp kl. 12.20

 

1. LØP - V4-1 - NOVISELØP - 1730 GRESS

Vi går hardt ut i V4-spillet med banker på Sanary. Han vant sin siste start i Frankrike, før det er blitt to gode prestasjoner i Sverige. Innsatsen bak Dardenne var riktig bra, og vi gir ham tillit.

Nathless gikk slett ikke ille i St Leger, men løpet kan ha kostet. Vi tror på årets sjette annenplass. Stallkameratene Love of Course og C'est la Vie er nok begge i trippelkampen.

Tips: 6 Sanary - 9 Nathless - 8 C'est la Vie  Outs: 2 Love of Course

 

2. LØP - V4-2 - ØVREVOLL HESTEEIERFORENING KLOKKELØP III - 1730 GRESS

Punktum Finale har vunnet to ganger og stortrives med Willa Schou. Bør ha en fin sjanse. Dark Money har vært bra i det siste, men mangler fortsatt seieren. En dag kommer den nok. Elusive Thought har ikke imponert i de siste startene, men har aldri vært stabil. Obeya har stor kapasitet. Det er kanskje litt langt, men motstanden er ikke avskrekkende.

Tips: 8 Punktum Finale - 2 Dark Money -6 Obeya  Outs: 1 Elusive Thought

 

3. LØP - V4-3 - DD-1 - NORSK RIKSTOTO CUP - JERNDIVISJON SPRINT - 1170 GRESS

Vi prøver et litt friskt vinnertips på Buy and Sell. Var tidligere klart best på gress. Nå har han gått bra på sand, og da er nok formen fin. Cromer gikk fint til annen i lunsjen sist, har et godt bud på en plass i toppen. Sonriente nærmer seg også en seier. , formen blir stadig bedre. Noble Crown er ute på en distanse vi tror passer. Jurga starter på Bro fredag, sjekk resultatet.

Tips: 5 Buy and Sell - 1 Cromer - 8 Sonriente  Outs: 7 Noble Crown

 

4. LØP - V4-4 - DD-2 - V5-1 - VISTA HERMOSA LØP - 1600 GRESS

Supervrient. Pirlo var god til tredje på Derbydagen og fortjener en seier. Moonflash har vært i knallslag nå, men kanskje er han best på litt lenger distanse. Our Boy John og Roman Princess starter på Bro søndag, begge har sjanse her. Aconcagua kommer ut etter et års pause, trenger vel trolig løpet.

Tips: 7 Pirlo - 9 Moonflash - 10 Roman Princess  Outs: 2 Our Boy John

 

5. LØP - V5-2 - VESTANO LØP - 1600 GRESS

Vi tar en sjanse og satser på de to treåringene. Både Izakaya og We Got the Boss vant i imponerende stil på Derbydagen. King's Son vant lett i sin siste start i Aalborg, er ikke ufarlig. Lord of Trouble ble sist på onsdag mot topphester, men gikk ganske bra. Vi satser dog på ungdommen.

Tips: 1 Izakaya - 3 We Got the Boss - 4 Lord of Trouble  Outs: 5 King's Son

 

6. LØP - V5-3 - 2-ÅRS MAIDENLØP - 1370 GRESS

To spennende debutanter kommer ut, og da de tre øvrige ikke har prestert det helt store, tar vi sjansen på de to ferskeste. Everest Voice og Molly Bloom ser begge spennende ut, og mange vil huske moren til Everest Voice, La Zona. Hun hadde noen drabelige oppgjør mot stjernehoppa Entangle, og nå skal sønnen overta. Det er sikkert gode muligheter også for de toårige som har startet, men føler at debutantene har mye inne.

Tips: 4 Everest Voice - 5 Molly Bloom - 3 Solveig  Outs: 2 Shallow

 

7.LØP - V5-4 - NORSK RIKSTOTOCUP - JERNDIVISJON STAYER - 2400 GRESS

Vi velger Prince Field som vårt førstevalg. Etter flere løp på miledistanse, blir det 2400 meter nå. Høsten er hans beste årstid. Stogas Fairytale og Into the Light var på trippel sist bak Cool Kid, er med i striden på ny. Nordlys vant i juni, har vært svak etterpå. Vi tror det er litt langt for Borzakovski, men det kan være feil.

Tips: 1 Prince Field - 6 Stogas Fairytale - 5 Nordlys  Outs: 7 Into the Light

 

8. LØP - V5-5 - VILIO LØP - 900 GRESS

Vi velger tre hester som er raske fra start og liker distansen. Story Minister kommer til å være fremme, kanskje helt inn. Visiteur du Pom og Pal O'Mine kommer raskt frem i tetbildet, vil nok også hevde seg. Tertian har ikke startet på gress på lenge, det blir spennende å se hvordan det slår ut.

Tips: 5 Story Minister - 3 Visiteur du Pom - 4 Tertian  Outs: 6 Pal O'Mine

 

V4-forslag kr 480:

1.avd: 6 Sanary

2.avd: 8-2-1-6

3.avd: 5-1-8-7-6

4.avd: Alle 12

 

V5-forslag kr 432:

1.avd: Alle 12

2.avd: 1-3

3.avd: 4-5

4.avd: 1-6-7

5.avd: 5-3-6

 

DD-forslag 8 rekker:

1.avd: 5-1

2.avd: 7-9-2-10