Festhelg på Bro Park

Skrevet av Birger Christensen,  18.09.2019
Artikkelbilde

Kommende helg er galoppfolkets øyne rettet mot Bro Park. Fredag er det Breeders-dag med Breeders Trophy Classic som høydepunktet. 1 095 942 svenske kroner venter vinneren, og de fleste venter at Queen Rouge skal ta med sjekken hjem til Danmark. I Breeders Trophy Juvenile for toåringer er Niels Petersens flotte hoppe Ascot Brass sannsynlig favoritt til å vinne løpet med 400 000 svenske kroner i belønning.

Søndag er som alltid Stockholm Cup det løpet det snakkes mest om. De norske håpene er Quarterback, Master Bloom, Bokan og Square de Luynes. Quarterback vant løpet i 2016, og Bokan var toer året etter. Master Bloom vant SOC på Klampenborg for en drøy måned siden. Men hesten vi er aller mest spente på, er uten tvil Square de Luynes. De to seirene i år, Oslo Cup og Marit Sveaas Minneløp, har vært så imponerende, at det knapt har vært vist noe liknende på Øvrevoll. Vi håper han takler reisen og ny bane, i så fall tror vi han vinner tross sterk motstand.

Det er i de andre storløpene også mye å glede seg til. Duca di Como har imponert stort på Bro, og han er vår favoritt i Nickes Minne. Vi har noen av de beste hoppene og toåringene på plass, så det er store sjanser for at våre trenere tar med seg en pen slant penger med seg hjem..

Søndag er det V75-spill med en krone i rekkepris. Det kan fort bli dyrt, men vi tror ikke det blir syv rette på en bong uten norske hester. Både sport og spill blir på sitt absolutt beste, og det er bare å gratulere med et suverent program.

Program kan du som alltid laste ned HER.

Norske hester fredag:

Breeders Trophy Mile: Crossroad Blues (Are Hyldmo)

Breeders Trophy Sprint: Steps Divine (Cathrine Erichsen), Theatricals Oscar (Knut O Arnesen)

Breeders Trophy Stayer: Jane (Hyldmo)

Breeders Trophy Classic: Ramone (Niels Petersen), Candyflower (Wido Neuroth), Hampus G (Erichsen)

Breeders Trophy Classic Consolation: Topas Royal og Holy Romance (Neuroth)

I et rammeløp starter også Jurga (Hyldmo)

Norske hester søndag:

Nickes Minnesløpning: Duca di Como (Erichsen)

Svealandløpning: Debbie Dawn (Erichsen), Couleur Cafe og Nordic (Neuroth)

Lanwades Stud Stakes: Seaside Song (Erichsen), Unwanted Beauty (Annike Bye Hansen), High as a Kite (Jan Bjørdal), Appelina (Neuroth)

Bro Park Sprint: Dardenne og Brian Ryan (Neuroth), Captain America (Bye Hansen), Basie (Petersen)

Stockholm Cup: Quarterback (Yvonne Durant), Master Bloom (Erichsen), Bokan (Neuroth), Square de Luynes (Petersen)

I flotte løp, men kun rammeløp søndag starter i tillegg: Baltic Eagle, I and I og Zahara (Neuroth), Cockney Cracker, The Kid, Kildare og Swan Black (Petersen), Shantou og Silver Falcon (Erichsen), Majestic Max (Bye Hansen), Toofan (Raphael Freire).