Fin oppvarming før søndagens storløpsdag

03.10.2019
Artikkelbilde
I See Fire ©hesteguiden.com/

Det ble en variert og god løpsdag torsdag, selv om det var relativt friskt ute på publikumsplassen. Nå gleder vi oss til storløpsfest og familiedag på søndag.

I See Fire (Camilla Askim Eriksen) tok seg av maidenløpet som innledet kveldne for Oliver Wilson. Treåringen vant enkelt. -Dette var hyggelig og vi har ventet på at hesten skal vinne løp. Jeg håper på fortsatt fin utvikling. Alt står bra til med stallens hester før søndag. Når det gjelder Square de Luynes så har han det fint og han skal få en velfortjent vinterferie, sa trener Niels Petersen.

Point Boy ©hesteguiden.com

Point Boy (Stall Point Boy) har virkelig funnet høstformen. Den dyktige lærlingen Nora Hagelund Holm red fireåringen inn til hans andre seier på en drøy måned. Hesten leverte en sterk sluttspurt. -Han holder flott form nå og vi håper å hente litt mer før sesongen er slutt. Hesten har god utvikling og kommer nok til å hevde seg neste år også. Jeg gleder meg til å se Duca di Como og resten av stallhestene våre på søndag, sa en fornøyd trener Cathrine Erichsen.

Geist ©hesteguiden.com

Geist (Hell on heels) fulgte opp innsatsen fra siste start og spurtvant igjen i det tredje løpet. Denne gang seiret treåringen med Elione Chaves på ryggen. -Han har virkelig skjønt hva dette handler om nå og viser fin kapasitet. Det er klart at han må løfte seg ytterligere for å hevde seg mot eldre hester fremover, men det satser vi på at han klarer, sa en fornøyd Are Hyldmo.

Rintintin ©hesteguiden.com

Rintintin (Grytåsa Ridcenter AB) vant Øvrevoll Hesteeierforening Klokkeløp IV. Han var spilt til favoritt i løpet sammen med Emilie Gustafsson og hadde koblet grepet i god tid før oppløpet. -Han gjorde en fin innsats i kveld og jeg synes vi vant ganske sikkert, sa rytter Emilie Gustafsson om hesten som er trent av Marie Lustig.

Eternal Flame ©hesteguiden.com

Eternal Flame (Fam. de Mora) har strålende form nå og tok sin andre strake seier. Allan Wallace avvæpnet Hope And Glory sikkert før mål etter en solid avslutning. -Hun er i godt slag nå. Vi går mye på tur med henne og det er bra både for fysikken og det mentale. Dette var gøy, sa en lykkelig amatørtrener Annie de Mora.

Master Lorenzo ©hesteguiden.com

Master Lorenzo (Stall Lisbeth) er en hest i flott utvikling og han viste muskler ved å vinne det sjette løpet. Jan-Erik Neuroth red et prikkfritt løp på hesten og koblet enkelt grepet på oppløpet. -Dette er en fin hest som jeg tror bare skal bli bedre og bedre. Innsatsen i dag er jeg veldig godt fornøyd med, sa trener Tina Smith.

Deecider ©hesteguiden.com

Deecider (Stall Borealis) tok front og holdt sikkert unna helt hjem i det siste løpet. Dermed tok Alan Wallace sin andre seier denne kvelden. -Alan kjenner jo hesten veldig godt, så jeg var helt trygg på at han tok de rette valgene. Det var gøy med stang inn for meg i dette løpet. Vi har slitt med mye sykdom på stallen, men nå satser jeg på en god høst, uttalte en glad trener Hallvard Soma.