Seres delte ut premie til tidligere styremedlem

01.11.2019
Artikkelbilde

Norsk Rikstotos nye styreleder Silvija Seres besøkte Øvrevoll i går og hun delte ut premien i Norsk Rikstoto Grand Prix. Her vant den flotte norskoppdrettede treåringen Erasmus, som er deleid av tidligere styremedlem i Norsk Rikstoto Camilla Høvding Blom. Det ble en hyggelig torsdagskveld på galoppbanen med flere gode vinnere.

Norsk Rikstotos Oppdrettsløp for toårige norskoppdrettede hester innledet kvelden. Publikum fikk oppleve en herlig duell mellom Cardhu (Stall Mahogny) og Neridiana. Førstnevnte var fremst på måfoto sammen med Manuel Martinez. Toåringen er oppdrettet av Maria Robertz.  -Dette var bra og han har vunnet to fine løp nå. Han har en god avstamning og vi har god tro på han neste år, sa trener Are Hyldmo.

 

Queen's Delight ©hesteguiden.com

Queen´s Delight vant enkelt i Øvrevoll Hestesport Cup V for for amatører. Emilie Finckenhagen red selvsagt sin egen gullklump inn til triumf i løpet. -Emilie er enestående å ha i stallen og hun har æren for denne seieren. Hun red også et godt løp og gjør det virkelig bra nå. Det er ekstra hyggelig, sa trener Are Hyldmo.

 

DJ's Dream ©hesteguiden.com

DJ´s Dream (David Smith og Joe Harper) gikk i front og stakk unna konkurrentene. Denne gang lot han seg aldri fange sammen med Alan Wallace. -Han er nok enda mer glad i kortere distanse, men i dag var han pigg og kry, og han holdt sikkert unna helt hjem, sa en fornøyd trener og medeier David Smith.

 

Smooth Escape ©hesteguiden.com

Smooth Escape (Stall GM) var førstevalg i baneprogrammet, men en overraskelse i spillet. Vi fikk se enda en sterk norskoppdrettet vinner. Den flotte fem år gamle hoppen sikret seg overtaket inn mot oppløpet, og seieren var aldri i fare. -Hun har gjennomført en god sesong og har nå løpt inn nær en kvart million kroner bare i år. Hun møter hele tiden sterk motstand, men hevder seg alltid bra, uttalte en stolt eier, trener og oppdretter Gina Mathisen.

Moonflash ©hesteguiden.com

Moonflash (Sabine Langvad) gjorde kanskje karrierens beste løp. Kaia S. Ingolfsland plasserte hesten rett i front og hadde full kontroll på løpet. -Jeg er stolt over denne hesten. Han vokser hele tiden med oppgavene og gjorde en meget solid prestasjon i dag. Jeg er mye på tur med hestene mine og det er godt for både to og firbeinte, uttalte trener Tollef Langvad.

Erasmus ©hesteguiden.com

Norsk Rikstoto Grand Prix var et strålende løp med mange sterke norskoppdrettede til start. Den dyktige lærlingen Nora Hagelund gikk offensivt til verks med Erasmus (Maurud Stall og Camilla Høvding Blom) og det var sterkt å forsvare seg mot angriperne nedover oppløpet. Erasmus imponerte som et sjettevalg i spillet. -Dette er en stor seier for meg. Nå har jeg vunnet noen gode løp i år og det gir mersmak som trener. Erasmus er en god hest som jeg er stolt av, sa en lykkelig trener Raphael E. Freire.

Elusive Thought ©hesteguiden.com

Nora var på farten igjen allerede i det neste løpet. Denne gangen kom hun bakfra med Elusive Thought (Stall Elvis) for pappa Steinar Holm. De vant avslutningsløpet i suveren stil. Nå ligger Nora kun fire seire bak Alan Wallace i kampen om lærlingchampionatet med to løpsdager igjen. -Det er selvsagt litt ekstra morsomt å vinne for pappa. Hesten var virkelig god i dag, uttalte Nora fra vinnerpaddocken. -Jeg synes hun vokser med oppgavene og er stolt av det hun får til. Jeg har rådet henne til å reise ut i verden for å få enda mer erfaring, men hun skal selvsagt tilbake til Øvrevoll sa en stolt Steinar Holm.