Programtips torsdag 7. november kl. 15.45

Skrevet av Birger Christensen,  04.11.2019
Artikkelbilde
We Got The Boss ©hesteguiden.com

For siste gang i år er det fire tilbud om man ønsker å spille på skandinavisk galopp denne uka. Lunsjløpene på Bro onsdag er først ute, tett fulgt av årets siste galopp-torsdag på Øvrevoll. Ikke glem at første løp går kl 15.50, mens V5 starter kl 16.15. Lørdag er det galopp for siste gang i år løp i Danmark. Klampenborg avsluttet sist lørdag, og det er Århus som står for vertskapet. Søndag er det V64 på Jägersro med blant annet kriteriet på programmet.

1. LØP - DESERT SPORT LØP - 1100 DT

IKC Fiction og Pal O'Mine er begge eksperter på 1100 meter på Øvrevolls sand. Shantou var strålende på Bro Park forrige søndag, men har ikke gått på Øvrevolls sand siden debuten i fjor. Derfor kun en outsider. Trolig litt kort for Houston Heat, mens Simmy's Copshop leter etter formen.

Tips: 2 IKC Fiction - 4 Pal O'Mine - 3 Houston Heat Outs: 5 Shantou

 

2. LØP - V5-1 - MAIDENLØP - 1600 DT

Et maidenløp uten den store klassen. Kila har en tredjeplass, ellers er det kun Rare Emerald som har vært på trippelen på totalt 52 starter. Det får hun tipset på. Serpico og Ayo følger nærmest, men vi er litt usikre på om økt distanse er noen fordel. Kila bør kunne kjempe om tredje her.

Tips: 4 Rare Emerald - 1 Serpico - 8 Kila Outs: 2 Ayo

 

3. LØP - V5-2 - ELITELØP - 1750 DT

Swedish Dream er den beste hesten, men hvor god er han på sand? Vi synes Calcaterre gikk så bra sist på lang distanse sist, at vi tror han kan slå stallkameraten. Også Mestre dos Magos kommer fra Annike Bye Hansens stall, og vi blir ikke overrasket om trioen legger beslag på trippelen. Dickie Dickens har et fint løp, men formen later til å være et stykke unna.

Tips: 6 Calcaterre - 2 Swedish Dream - 1 Dickie Dickens Outs: 3 Mestre dos Magos

 

4. LØP - V5-3 - V4-1 - DEVILRY LØP - 1750 DT

Nevnte Annike fra løp 3 har til sammen syv hester til start i disse to løpene. Bra! We Got the Boss var bra sist på sand etter fine gressløp. Peer Gynt var bra torsdag mot sterke hester, skal ikke glemmes. Queen's Delight var flott sist, men har aldri vunnet to på rad. Med andre ord er han litt ujevn. Lopez rir Al Buraq og trenger seire. Litt lurt, hvor det blir en eller mange for oss.

Tips: 1 We Got the Boss - 2 Peer Gynt - 3 Al Buraq Outs: 7 Queen's Delight

 

5. LØP - V5-4 - V4-2 - DEMINEUR LØP - 2400 DT

Prince Field og Fort tok overbevisende seire i siste start. Vi tror det står mellom disse to, altså en duell mellom Neuroth og Lopez. Queen of Skara holder stilen bra, og hun får plass på V4-forslaget. Nordlys kan en del på sitt beste. Litt langt for Punktum Finale?

Tips: 7 Prince Field - 1 Fort - 2 Nordlys Outs: 4 Queen of Skara

 

6.LØP - V5-5 - V4-3 - DD-1 - DESERT WARRIOR LØP - 1100 DT

Dagens spillenøtt i våre øyne. Vi dekker fullt ut i V5, V4 og DD. Girlforce One holdt fint sist etter en offensiv start. Nærmest setter vi Soma-duoen Ciccarelli og Rock Dancer. Sistnevnte fikk endelig vinne sist, må treffe starten bra fra innerspor. Ciccarelli gikk det for fort med fra start sist. Point Boy har fin form, et godt trippelobjekt.

Tips: 7 Girlforce One - 8 Ciccarelli - 11 Point Baby Outs: 1 Rock Dancer

 

7. LØP - V4-4 - DD-2 - DIRECTA LUBECA LØP - 1600 DT

Elusive Thought var overlegen sist torsdag. Nora Hagelund Holm satser på å bli beste lærling. Blir vår V4-banker på sin flotte form. Asaks Ambition går gode løp også på 1600 meter, men det har lett for å bli litt mye tut og kjør. Sir Walter gikk sitt beste løp på sand sist, ikke umulig at han hevder seg i toppen. Our Boy John har gått flere gode løp i år, men det mangler ofte litt i finishen. Vi står over Buffalo Soldier denne gang, formen er trolig på hell.

Tips: 9 Elusive Thought - 2 Asaks Ambition - 5 Our Boy John Outs: 4 Sir Walter

V5-forslag kr 528:

1.avd: 4-1-2-8

2.avd: Alle 6

3.avd: 1 We Got the Boss

4.avd: 7-1

5.avd: Alle 11

 

V4-forslag kr 462:

1.avd: Alle 7

2.avd: 7-1-4

3.avd: Alle 11

4.avd: 9 Elusive Thought

 

DD-forslag 11 rekker:

1avd: Alle 11

2.avd: 9 Elusive Thought