Sesongavslutning med stil

Skrevet av Thomas Gjelsås,  18.11.2019
Artikkelbilde
Shallow ©hesteguiden.com

Værgudene var på vår side, det var godt publikumsbesøk, flott omsetning og sterke sportslige prestasjoner. Det ble nøyaktig slik vi ønsket å runde av sesongen på Øvrevoll. Takk for i år alle sammen, og takk igjen til alle som har bidratt på en eller annen måte gjennom årets innholdsrike sesong. Trener Niels Petersen ble dagens mann med tre seire. Det var ingen som klarte å prikke seks rette i V64-spillet, men vår egen Birger Christensen leverte best tips gjennom sesongen sammenlagt med sine vurderinger i baneprogrammet. Vi gratulerer!

Et spennende toårsløp innledet dagen. Det ble kamp helt hjem mellom de to talentene Shallow (Glade Gutter Racing) og Coucou Bella. Førstnevnte gikk seirende ut av duellen for Carlos Lopez. -Dette er en god hest som vi har høye tanker om neste år. Dansk Derby er et stort mål. Jeg er fornøyd med sesongen og har mye spennende i vente fremover, uttalte championtrener Niels Petersen.

Bilde vinnere

Al Buraq ©hesteguiden.com

Norsk Forening For Fullblodsavl sitt løp fikk en god vinner i hoppen Al Buraq (Stall Jersey). Alan Wallace og Al Buraq lå som vanlig langt bak innledningsvis, men avsluttet solid til seier. -Jeg hadde god tro på henne i dag og hun leverte en bra prestasjon. Jeg har hatt en flott sesong og har fått inn flere nye og spennende hester på stallen før neste år. Det er gøy, sa trener Annike Bye Hansen.

London Rock ©hesteguiden.com

London Rock (Il Campione) vant Øvrevoll Hestesport Cup VI Amatørløp for Malva Blademo. -Det er alltid gøy å vinne direkte med en hest du har fått inn i trening. Vi satser på mere moro fremover. Jeg er fornøyd med sesongen. Til tross for en del sykdoms-/virusproblemer, har vi klart å skape et ytterligere løft fra i fjor, fortalte trener Tina Smith.

C'est la vie ©hesteguiden.com

Vi fikk se et fint fireårsløp med sterk deltakelse i det fjerde løpet. Vant gjorde C´est La Vie (stall Zuccini) for Elione Chaves. -Dette er en bra hest, men vi har hatt litt problemer gjennom sesongen. Han innledet året med å vinne og har avsluttet året med stigning. Dette var bra og han kan ha mye å hente neste år, sa trener Niels Petersen.

Our Boy John ©hesteguiden.com

Our Boy John (Troy Durant) har levert mange gode løp i høst uten å vinne. Nå var det endelig hans tur! Hesten leverte en sterk innsats for Dale Swift. -Jeg er glad nå og stolt over hesten. Det var fullt fortjent, og det er bare så synd at jeg må selge han. Jeg har bestemt meg for å ikke fortsette som trener, sa galoppdronningen Yvonne Durant. La oss inderlig håpe vi kan få henne til å ombestemme seg!

Gold Run ©hesteguiden.com

Rutinerte Mark Larsen gikk offensivt til verks med Gold Run (Running Wild) og holdt skansen helt til mål. Gold Run var dagens største overraskelse i spillet og ga hele 54,95 i vinnerodds. -Det er alltid veldig hyggelig å komme til Øvrevoll. Mark gjør akkurat som han skal med denne hesten og i dag gikk det veien, sa en glad Lena Natt och Dag.

Black Million ©hesteguiden.com

Norskoppdrettede Black Million (Second Chance) leverte et forrykende oppløp i det syvende løpet og rakk frem til seier for lærlingen Jay Drew Kozaczek som tok sin tredje seier. -Det har vært en fin sesong for oss og Black Million leverte et godt løp i dag. Dette var bra, sa vår dyktige amatørtrener Gina Mathisen med base i Andebu.

Kildare (arkivbilde) ©hesteguiden.com

Kildare (Leif-Erik Thoresen) ble årets siste vinner på Øvrevoll, men ikke helt uten dramatikk. Two Times passerte mål først, men rytter Alan Wallace hadde undervekt, og dermed ble Kildare ropt opp som vinner. Hesten gjorde et sterkt løp for Elione Chaves. -Dette var en fin prestasjon. Nå kan vi takke av sesongen med en flott dag og gode resultater, avsluttet trener Niels Petersen.