Programtips torsdag 18. juli

Skrevet av Birger Christensen,  15.07.2019
Artikkelbilde
Calaway of Course ©hesteguiden.com

I denne uka er det ingen onsdagslunsj med galopp. Dermed blir det Øvrevoll som innleder med løp torsdag kveld. Lunsjen på lørdag er lagt til Gøteborg, mens det er Bro som runder av uka på søndag.

1. LØP - MAIDENLØP - 900 GRESS

Et maidenløp med blandet kost og tre debutanter, Meandyoutwo var betrodd mot gode hester da han skulle debutere, og det kan bli seier direkte. Rare Emerald har ikke vært helt venn med startboksene, men gikk godt mot gode hester sist. Paul Besson er en spennende debutant, men trenger mulig lengre distanse. Holy Romance debuterte for snart ett år siden, kan ha en ok mulighet her. I See Fire har skuffet og får stå på vent.

Tips: 6 Meandyoutwo - 2 Rare Emerald - 3 Holy Romance  Outs: 7 Paul Besson 

2. LØP - V65-1 - MISUNDERSTOOD LØP - 900 GRESS

Vi har ikke tippet Gardinia som vinner før i år, men nå får hun sjansen. 900 meter gress er et fint tilbud. Henrik Engblom har tre hester til start. Han sitter selv på Redeeming, som vi tror er best i trioen. Slo Gardinia sist de møttes. Miltonia og DJ's Dream har også vist fine takter på denne distansen.

Tips: 7 Gardinia -5 Redeeming - 2 DJ's Dream  Outs: 4 Miltonia

3. LØP - V65-2 - NORSK FORENING FOR FULLBLODSAVL LØP - 1980 GRESS

Pirlo var riktig god i årsdebuten sist torsdag. Slo da gode sprintere, skal klare 1980 meter greit. Captain of Comerce imponerte stort ved seieren i Gøteborg, fikk fem kilo for seieren. Macjack vant sist han møtte de norskoppdrettede, kan klare det igjen. Mestre dos Magos virker å være litt på gang, mens Delacroix årsdebuterer, kan trolig trenge løpet. Crossroad Blues innledet året flott. Har vunnet på gress, men vi mener han er best på sand.

Tips: 1 Pirlo - 7 Captain of Comerce - 4 Mestre dos Magos  Outs: 5 Macjack

4. LØP - V65-3 - V4-1 - MOST WANTED LØP - 1600 GRESS

Callaway of Course har levert to fine løp i år. Selskapet er ikke hardere enn at det bør være en god mulighet. Sjansebanker i en åpen omgang. Cincinnatus er i bra form og kan ta sin første seier på over syv år! Prince Field møter nå helt rett motstand, vi tror han er på trippelen. Sonriente avsluttet fort sist, vi er usikre på om hun står denne distansen. Cool Kid er litt på vei tilbake.

Tips: 6 Callaway of Course - 4 Cinicinnatus - 9 Sonriente  Outs: 1 Prince Field

5. LØP - V65-4 - V4-2 - GIANT SANDMAN CUP - SPRINT - 1170 GRESS

Det skilte nærmest ingenting mellom Visiteur du Pom og Majestic Max om plassene bak Fiftyshadesfreed ved forrige møte. Nå tror vi de kjemper om seieren. Ramone gjør en spennende start. Kanskje er sprint hennes beste distanse. Simmy's Copshop er spennende med Jan-Erik Neuroth på ryggen.

Tips: 3 Visiteur du Pom - 7 Majestic Max - 2 Simmy's Copshop   Outs: 5 Ramone

6. LØP - V65-5 - V4-3 - DD--1 - MARIA MØY LØP - 1370 GRESS

Al Buraq vant enkelt torsdag i forrige uke. Har ikke fått vekttillegget på fem kilo til dette løpet, og da tror vi på ny seier. Silky Road og Ciccarelli gikk begge flotte løp sist, kanskje er de 200 ekstra meterne intet pluss for sistnevnte. Mange konkurrenter leter etter formen, vi venter på Rock Dancer, som kan mer enn vist i år.

Tips: 9 Al Buraq - 12 Silky Road - 3 Rock Dancer  Outs: 7 Ciccarelli 

7. LØP - V65-6 - V4-4 - DD-2 - NORSK RIKSTOTO CUP - GRUNNDIVISJON - STAYER - 2400 GRESS

En meget åpen finale i V65. Twisted bærer 70 kilo, men var god sist med 68 kilo. Har prestert fint i hele år. Nordlys var overlegen ved seieren i juni. Vi tror han kan prestere bra også fra formtall 56. Moonflash har ikke helt nådd fjorårsnivået, men her er ikke motstanden den hardeste. Jennyoje tok to strake på sommeren i fjor, tid for reprise nå? Vi er langt fra sikre på at vinneren er nevnt, I V-spillene dekker vi fullt ut.

Tips: 3 Twisted - 10 Nordlys - 2 Jennyoje  Outs: 9 Moonflash

V65-forslag kr 546

1.avd: 7-5-4

2.avd: Alle 7

3.avd: 6 Callaway of Course

4.avd: 3-7

5.avd: 9 Al Buraq

6.avd: Alle 13

 

V4-forslag kr 520:

1.avd: Alle 10

2.avd: 3-7

3.avd: 9 Al Buraq

4.avd: Alle 13

 

DD-forslag 6 rekker:

9 Al Buraq

3-10-9-2-6-7