Fine vinnere i solen

Skrevet av Liv Kristiansen,  12.07.2019
Artikkelbilde
Hampus G ©hesteguiden.com

Torsdag 11. juli fikk vi se syv fine vinnere i solsteken på Øvrevoll.

Første løp ble et lureløp med bare fire hester til start, det endte med et spennende oppløp der Hampus G tok sin første seier under Elione Chaves. Hampus G er norskoppdrettet av Gulbrand Gjestvang, Stall Areo eier og Cathrine Erichsen trener.

Smooth Escape ©hesteguiden.com

2. løp ble også et løp der taktikk spilte en stor rolle - på bortre langside synes Alan Wallace det gikk for sakte og han og Smooth Escape stjal løpet. Den flotte hoppen er eid, oppdrettet og trent av Gina Mathisen.

Hot Lad ©hesteguiden.com

Det ble seier til Henrik Engbloms Hot Lad i kveldens tredje løp, og Elione tok sin andre dagsseier.

 

Chilterns ©hesteguiden.com

Chilterns og Mina Haug var favoritt i NoARK Vandrepokal, og det ble en lett seier til slutt. Nathalie Mortensen som eier hadde skadet seg på feltrittsbanen og fikk ikke vært til stede. Mina vant løpet for tredje gang og fikk pokalen til odel og eie.

Calcaterre ©hesteguiden.com

I det 5 løp kom dagens tredje norskoppdrettede hest i vinnerpaddocken. 8-årige Calcaterre viste gamle takter og spurtet ned positive Pirlo (også norskoppdrettet). Dale Swift satt på vinneren, Stall Vamos eier og det er Annike Bye Hansen som trener. Storfjord Stutteri er oppdretter av Calcaterre.

Ciccarelli  ©hesteguiden.com

De to Dagens Dobbel-løpene var finaler med pene premiesummer. I grunndivisjonsfinalen over 1170 meter traff Ciccarelli denne gangen starten perfekt og ledet løpet fra start til mål. Norske Susanne Lyseng er ny lærling i år for trener Bent Olsen, hun har ridd flere vinnere i Skandinavia, og nå tok hun sin første som lærling på Øvrevoll. Stall Running Expences eier og Hallvard Soma trener.

Al Buraq ©hesteguiden.com

I kveldens siste løp var det enda en norskoppdrettet hest som viste seg fram. Al Buraq tok andre strake og en overlegen seier ble det. Carlos Lopez satt på vinneren, Stall Jersey er eier, Stall Chica er oppdretter og det var Annike Bye Hansens andre seier denne kvelden.