Ares store dag

Skrevet av Thomas Gjelsås,  04.07.2019
Artikkelbilde
Dickie Dickens ©hesteguiden.com

Are Hyldmo hadde en flott dag på jobben onsdag 3. juli da han salte ut fire vinnere. På forhånd hadde han et håp om et par besøk i vinnerpaddocken, men dette ble nok enda bedre enn forventet. Dickie Dickens (Slettebø og Hove Racingstable) slutter aldri å imponere. Han dro feltet i friskt tempo og holdt unna for stallkameraten Tenango i dagens sjette løp. -Han er en tøffing som fortsetter å levere. I dag var han god og han pleier å ha sin beste form på høsten, sa Are Hyldmo etter løpet. Onsdagens lunsjgalopp bød på flere flotte vinnere og bra omsetning.

 

Dubai Next ©hesteguiden.com

Dubai Next (Stall Solen) vant innledningsløpet og sørget for Raphael E. Freires første trenerseier på Øvrevoll. Det var Silje Strand som red hesten inn til seier i amatørløpet. -Dette var gøy. Jeg er fornøyd med innsatsen og satser for fullt på Øvrevoll, fortalte en glad trener Freire etter løpet.

 

Jurga ©hesteguiden.com

Jurga (AH Racing) har levert flere gode løp uten å vinne. Nå vant hun med stil og hadde god avstand til resten av konkurrentene. Carlos Lopez red Jurga inn til årets første seier.  -Dette ble enkelt og hun var god i dag. Hun holder god form og vi får forsøke å finne en passende oppgave til henne, fortalte Are Hyldmo etter dagens første trenerseier.

 

Black Million ©hesteguiden.com

Black Million (Second Chance) spurtet inn til seier i det tredje løpet sammen med lærlingen Alan Wallace. -Dette var hennes andre seier i år og vi satser for fullt med stallhestene på Øvrevoll gjennom sommeren også. Sommeren har ikke vært særlig varm foreløpig i Andebu heller, sa amatørtrener Gina Mathisen med glimt i øyet.

 

Queen's Delight ©hesteguiden.com

 

Queen´s Delight (Emilie Finckenhagen) var en overraskende vinner for mange i det fjerde løpet. Han var gjort til et sjettevalg i spillet og seiret sammen med Madeleine Haugland. -Jeg må rose alle på stallen for den innsatsen de gjør. Emilie som eier hesten er en av dem og dette er godt lagarbeid, sa en fornøyd Are Hyldmo.

Muskat ©hesteguiden.com

 

Muskat (IKC Racing) imponerte i maidenløpet da han virkelig fikk strekke ut nedover oppløpet for Carlos Lopez. Cathrine og Carlos vant Kapplöpningsselskapets Stora Pris for samme eier med flotte Master Bloom på Bro Park søndag og har hatt en god uke. -Dette var moro. Muskat er en fin hest og det er definitivt også Master Bloom som er en virkelig topphest. Det er viktig at folk som Inge Knutsson som satser så mye på sporten lykkes, sa en fornøyd Cathrine Erichsen.

Two Times ©hesteguiden.com

Two Times (Stall Good Times) er en fireåring i virkelig god utvikling. På årets fire starter har det blitt tre seire. Alan Wallace tok dagens andre seier, mens trener Are Hyldmo kunne legge på til sin fjerde. -Dette har vært en meget god dag for hele stallen. Two Times er en fin type som jeg tror har mye å hente fremover, avsluttet dagens mann Are Hyldmo.