Kjempeprestasjon av Duca di Como

27.08.2019
Artikkelbilde
Duca di Como gnistret av løpslyst og imponerte stort ved seier i Gruppe 3-løpet Giant Sandman Polar Cup.

Det var høye forventninger til årets utgave av Giant Sandman Polar Cup (Gr 3) som hadde samlet meget sterk deltakelse. Den heteste forgrunnsfiguren het Duca di Como, og han leverte varene til fulle. Etter en lynrask spurt kunne Stall Como juble over en enkel og meget fortjent triumf.

Duca di Como tapte kun et løp i fjor og gikk til vinterhvile som en av de aller mest spennende hestene i Skandinavia, men så ble veien litt kronglete. -Han har slitt med sykdom og hatt litt rusk i maskineriet. Det er deilig å se at han virkelig er tilbake, fortalte en lettet trener Cathrine Erichsen.

Hun har meget høye tanker om fireåringen, og det med rette. Sist gang lekte han med konkurrentene fra front i Sverige. Denne gang lot rytter Elione Chavez de andre lage tempo, og styrte showet bakfra på oppløpet.

-Dette ble som planlagt. Et flott levert ritt av Chavez, og dette var utrolig morsomt både for mine hardtsatsende eiere og meg. Det er stort å vinne et så prestisjefullt løp på hjemmebane, sa en lykkelig Cathrine Erichsen