To nye partneravtaler er signert. RentATent Partyservice forlenger og Energima forlenger og utvider samarbeidet i 2019

30.04.2019
Artikkelbilde

Både RentATent og Energima har valgt å inngå nye partneravtaler med Øvrevoll Galopp. Energima har i tillegg utvidet sitt engasjement.

RentATent og Jens Iver var synlig tilstede under det meste av 2018-sesongen med vårt flott telt på plassen. I tillegg til alle telt og fasiliteter under Norsk Derby. Dette gjorde det mulig for oss å gjennomføre større firmaarrangement og temadager. ‘I 2019 har vi jobbet hardt på forsesongen for å tiltrekke oss flere mennesker til hver løpsdag’, forteller Esben. ‘Vi har flere arrangement for firmaer, ulike selskaper i Derbystuen som gjør at vi må ‘flytte’ Derbystuen ut i teltet et par ganger og Temadager som kommer, så dette er en veldig viktig avtale for oss’, forteller Hansen som har inngått avtalen. ‘Vi leverer selvfølgelig alt av teltløsninger, men vi er ganske store på servise og alt av dekketøy også’, forteller Jens Iver som eier og har bygget opp selskapet RentATent Partyservice. ‘Det er bare å kontakte oss hvis dere skal ha et selskap og trenger telt til hagen eller bare service og dekketøy. Da får dere alt levert i forkant av arrangementet deres og vi plukker opp alt sammen når festen er over. Dere trenger ikke å tenke på oppvask eller vask av duker’, smiler Jens Iver. ‘Dere leverer rett og slett alt til en festlig anledning også isbiter hvis man trenger, har jeg lært’, avslutter en lattermild Esben. 

Energima AS inngikk i 2018 en Fullblodspartneravtale med Øvrevoll Galopp. ‘Dette har skapt gode opplevelser og fine business muligheter for oss’, forteller Søren Alexandersen i Energima. ‘I tillegg hadde vi en fantastisk sommerfest på Øvrevoll for alle ansatte med familie i fjor sommer’, fortsetter Alexandersen. ‘Nå utvider Energima sitt samarbeid med Øvrevoll Galopp og vil i tillegg til å være Fullblodspartner også være eksponert i forbindelse med Skandinavisk Mesterskap for 2-åringer under Norsk Derby’, forteller Esben som har inngått avtalene. ‘Jeg, og vi i Energima, er vant til å jobbe med nettverk og har veldig tro på dette med å bli kjent på andre arenaer enn bare i ren jobbsammenheng. Vi benytter oss flittig av andre partnere og stiller opp når folk i og rundt de ulike miljøene ønsker å se på våre produkter og tjenester. For oss er dette vinn-vinn’. ‘Vi ser og har tro på å være enda mer synlig og tilstede under Norsk Derby. Da treffer vi enda flere mennesker vi normalt ikke møter og satser på å være godt tilstede. Både med engasjement, ansatte og synlighet’, smiler Søren. ‘Dette blir veldig bra og vi gleder oss til fortsatt samarbeid og så skal jeg gjøre hva jeg kan for at alle merker seg at i 2019 vil løpet hete Energima Skandinavisk Mesterskap for 2-åringer’, avslutter Hansen