To nye Leverandørpartnere har signert

Skrevet av Esben Hansen,  24.04.2019
Artikkelbilde

Det er alltid hyggelig når flere ønsker å bli en del av Øvrevoll Galopp sitt nettverk. Nå er det Konica Minolta og Ahlsell Norge som har signert hver sin Leverandørpartner avtale.

Konica Minolta er leverandør av multifunksjonsprodukter innen digital bildebehandling. ‘Eller kopimaskiner som vi kalte det i gamle dager’, smiler Esben som har inngått avtalen. ‘Ja det er helt riktig Esben. Nemlig gamle dager, for nå er det så veldig mye mer’, forteller Ulf Henriksen fra Konica Minolta. ‘Vi har gode produkter, tjenester og et veldig bra serviceapparat som har gitt oss en solid markedsposisjon i både Norge og internasjonalt’, fortsetter Henriksen. Nå har Øvrevoll Galopp fått seg en ny maskin og er klare for å produsere det vi trenger gjennom kommende sesong. ‘Dere har sikkert vært på noen tåkelagte og kalde hopprenn med kundene deres opp gjennom, siden dere sponser hopplandslaget, men nå skal vi by dere, og kundene deres, på hestesportens Formel1, nemlig galoppopplevelser på Øvrevoll i noen år fremover. Det blir vel også bra?’, smiler Hansen. ‘Det kommer til å bli veldig bra og vi gleder oss masse til å oppleve både Norsk Derby i august og noen andre løpsdager her på Øvrevoll’, forteller Henriksen. ‘Og hvis det er noen rundt Øvrevoll sfæren som trenger kopimaskin, jeg kaller det fortsatt det jeg, så stiller dere opp. Enten nesten ny eller splitter ny og for hver kunde vi bidrar med så drypper det enda mer på Øvrevoll’, sier Hansen. ‘Det stemmer det. Er ikke det vinn-vinn da’, smiler Henriksen. ‘Bare kontakt Esben så setter han dere i kontakt med oss og så blir det gode løsninger for alle’, avslutter Henriksen.

 

 

Ahlsell har signert og blitt Leverandørpartner. ‘Vi har som mål å ha de beste leverandørene når vi sikter på å gjøre en del arbeid selv’, forteller Øvrevoll sin nye driftssjef Fredrik Frøland. ‘De er kjent for både gode produkter og veldig god service, så det var flott at vi fikk de om bord. Nå kan jeg, og de andre gutta, fortsette å fikse opp rundt omkring’, avslutter Fredrik. ‘Ja, og så kan Marius ta med seg ansatte og kunder hit. Både for å inspisere arbeidet ditt og for å oppleve galoppen på nært hold’, smiler Hansen.