Ventetiden er snart over!

Skrevet av Thomas Gjelsås,  04.04.2019
Artikkelbilde
Torsdag 25. april er det klart for sesongstart på Øvrevoll. Vi gleder oss!

Det er vår i luften, hestene trener for fullt, førstkommende onsdag arrangerer vi Kick Off i Derbystuen og torsdag 25. april er det sesongstart. Vi gleder oss!

Det kribler alltid litt ekstra i kroppen hos hele galoppmiljøet når det nærmer seg sesongstart. Nå er det kun tre uker igjen til portene åpner, og det sportslige sirkuset er i gang igjen. Det har vært en skikkelig vinter. Treningsforholdene var lenge gode, så kom noen krevende uker, og nå ser det bra ut når våren virkelig tar tak. Vi takker tålmodige trenere og banemannskapet som står på og gjør alt de kan til enhver tid.

Sportslig sett tror vi på et nytt toppår. Våre trenere har som vanlig en rekke sterke kort på hånden og vi vet at de holder et meget høyt nivå. Det er ingen grunn til at vi ikke skal levere også i år. Det blir spennende å se om vi klarer å ta for oss på samme måte i de virkelig store oppgjørene også i 2019. Vi har arrangert åpne møter gjennom vinteren og fått mange gode sportslige synspunkter fra miljøet. Vi vil fortsette vårt målrettede arbeid rundt rekruttering. Det blir nye kurs med Fredrik Johansson, det blir stands og samarbeid med både rytter- og travsporten, og vi kommer til å ha med oss Espen Ski, Noark og andre støttespillere på laget gjennom årets sesong. I tillegg samarbeider vi med Stall Eikeberg/Norwegian Jockey School rundt diverse aktiviteter. Vi skal selvsagt følge opp enkelte av punktene fra våre møter, og vi skal blant annet sette litt ekstra pris på vinnerne gjennom årets sesong. Følg med!

Øvrevoll Galopp har fått med seg flere nye partnere gjennom vinteren, og det er meget gledelig at Thon Hotels har blitt presenting partner av Norsk Derby. I en tid hvor det blir stadig viktigere at sporten selv skaffer seg nye inntekter og skaper utvikling, er det ekstra hyggelig at vi får med oss nye og positive støttespillere. Vi håper miljøet støtter opp og benytter seg av våre partneres tjenester. Snart flytter også vår restauratør Sant inn på Øvrevoll med sitt daglige virke. De vil drive sin cateringvirksomhet fra The Paddock på Sherryhaugen, og det gir mulighet for mer servering og puls på banen. Mange av dere har sikkert også allerede lest at vi i år skal servere Øvrevollburger fra Høvikveien Kjøtt & Kolonial. Det tror vi blir en sikker vinner!

Jeg vil komme med oppdateringer jevnlig gjennom sesongen. Vi er i gang med en rekke tiltak innenfor alle avdelinger, og det skal skje mye morsomt gjennom årets sesong. Vi følger opp både Damenes Aften og Irsk Aften, det blir sommerfest lørdag kveld 29. juni med Oslo Cup, Guineas og andre spennende løp, og vi har årets høydepunkt med Derbyweekend 24. og 25. august. Mer informasjon om både dette og annet kan du finne på vår Facebook-side og oppdateringer kommer fortløpende på vår nettside.

Byggeprosessen med ny stall er påbegynt borte på Soltun. Denne blir oppført ved siden av Are Hyldmos stall, og det er trener Niels Petersen som skal flytte inn der innen et snaut år. Da får vi litt ekstra stallkapasitet på banen.

Vi kommer snart med en ny side som skal ta for seg spill på galopp. Her blir det tips, nyheter, intervjuer, videoer og annen informasjon til løpene på Øvrevoll. Vi vil i tillegg forsøke å fylle på med materiale til andre galoppbaner. Vi skal også profilere banens kommisjonær Sherryhaugen Sport & Spill, og ikke minst blir E-kommisjonær. Det betyr at du kan levere spillet ditt direkte fra vår nettside. Øvrevoll ønsker å gi best mulig service til alle som vil spille på hest, og gi oss gjerne tilbakemeldinger på hva vi kan forbedre, eller gjøre annerledes. Sammen med Norsk Rikstoto vil vi gjøre flere spennende aktiviteter i 2019 for å stimulere til økt spill.

Det nærmer seg innkjøp av andelshesten Derbyhesten 2020. Cathrine Erichsen har fått treneransvaret for hesten og det er fortsatt noen få andeler igjen. Ta kontakt hvis du vil være med på en morsom og spennende reise gjennom to sesonger som hesteeier.

Vi gleder oss stort til sesongstart, og håper vi ser deg allerede på vår Kick Off i Derbstuen onsdag 10. april kl 18. Her får du vite alt om sesongen 2019, og våre trenere kommer med spennende informasjon om status på stallens hester

 

Thomas Gjelsås