Neuroth ganger to igjen

Skrevet av Tom W. Johannessen ,  28.04.2019
Artikkelbilde
Far og sønn Neuroth hadde en ny pangdag i Malmö med to seire. Stall Perlens Pas De Secrets var helt overlegen i sitt løp.

Neuroth-stallen fortsetter våroffensiven. Både Deadline Day og Pas De Secrets vant på Jägersro søndag. Dermed har pappa Wido fire av fem som trener på Jägersro i år, Jan-Erik har fire av seks som jockey.

* Her snakker vi om seiersprosenter i stjerneklassen. Deadline Day var en fin vinner etter ny effektiv finishridning av Jan-Erik. Og i V64-1; et Guldhandicap, var Pas De Secrets mer enn overlegen. Som han var det i Jägersro Cup i fjor. Jan-Erik snudde seg tidlig på oppløpet, Pas De Secrets jogget faktrisk fra 80-handicappere. Her blir fortsettelsen spennende. 

- Pas de Secrets ble "skvisa" i starten så vi havna litt langt bak. Han gjorde som han pleier. Tusla bak der, passerte noen hester, og synes det var moro. Null stress. På oppløpet var han overlegen. Deadline Day hadde fordel av distansen og hadde vunnet lettere hvis det hadde vært 2400. Må forbedre seg mer, men er nok en hest for Svenskt Derby, sa Jan-Erik Neuroth til Equus etter løpene.

Duca Di Como fra Cathrine Erichsen ble strøket grunnet hoste. Master Bloom, også fra Cathrine, trengte definitivt løpet. - Er nok også en gresshest, og jeg tror heller ikke Jägersro er banen hans. Det ble melkesyre denne gangen, kommenterte Cathrine.

* Shane Karlsson ble kastet av før start i første løp. Han ble fraktet til sykehus i ambulanse, og løpene ble utsatt i nærmere en time. Det kunne gått verre, foreløpig ser det ut til at Shane har brukket et par ribbein.