Full fart i Skandinavia

Skrevet av Birger Christensen,  03.04.2019
Artikkelbilde

Etter mange måneder uten galoppløp på våre breddegrader, braker det nå løs. Vi skriver april, og onsdag denne uka starter det hele opp med seks løp og et V4-spill på Bro Park. Ingen av hestene har startet siden 16. desember, så da blir det vanskelig å spille på hester med løp i kroppen.

Det norske innslaget står Kaia Sofie Ingolfsland for. Hun rir tre løp og følger opp med hele seks oppsitt når det igjen er Bro som er verter på søndag. Svenskene satser stort på søndag som galoppdag i 2019, og det vil være mulig å spille V64 gjennom sesongen.

Onsdag 10. april er det årsdebut på Jägersro, og torsdag 25. april gleder vi oss til at Øvrevoll skal komme i gang. Den danske hovedbanen Klampenborg byr på galopp første gang i år lørdag 27.april. Med unntak av 1. påskedag 21. april, er det løp alle onsdager og søndager på enten Bro Park eller Jägersro.

Anmeldelser til åpningen på Øvrevoll skjer fredag 12. april, og starterklæring er allerede tirsdag 16. april. At den kommer så tidlig, er selvsagt på grunn av alle helligdagene i påsken.

 

Da er det bare å glede seg. Det blir utvilsom galopp og full fart også i år.