Lyst til å bli med på et eventyr?

Skrevet av Thomas Gjelsås,  15.09.2018
Artikkelbilde
Årets Derbyfelt var et flott skue med fantastiske hester til start. Kankje kan du oppleve å ha egen hest til start i Norsk Derby?

Kanskje kan nettopp du oppleve å være hesteeier i Norsk Derby? 

Øvrevoll lanserer andelshest! Under forrige ukes "Finansaften" på Øvrevoll gikk vi ut med nyheten om at vi skal kjøpe inn en toåring som skal selges i 50 andeler, og du har muligheten til å bli med. Les mer her.

Vårt mål er å kjøpe en hest som kan delta i Norsk Derby. Denne hesten skal håndplukkes av en ekspert, og den skal settes i trening her på Øvrevoll. Øvrevoll Galopp skal ikke ha noen eierandel eller formell rolle i hesten, men vi skal legge til rette for at dere får noen helt unike opplevelser.

Det skal være gøy å være hesteeier. Gjennom dette konseptet blir du invitert til sosiale aktiviteter underveis. Du får jevnlige oppdateringer fra trener og blir invitert på både løp og stallbesøk. Og om ikke hesten skulle komme til Norsk Derby, så garanterer vi deg VIP plass med fri mat og drikke nettopp den dagen.

Øvrevoll ønsker å bygge konsepter som gjør det både enklere og morsommere å være hesteeier. Denne andelshesten er starten på noe vi tror skal skape flere suksesshistorier. Delt glede - dobbelt glede - og til lavere kostnad!

Vi selger hesten i 50 andeler a kr 30.000. Da er alle kostnader for både innkjøp, enkelte sosiale aktiviteter og treningsavgift/oppstalling i to sesonger inkludert. For mer informasjon, send mail til thomas.gjelsaas@rikstoto.no, eller ta kontakt med oss hos administrasjonen på Øvrevoll.

Du skal kun være hesteeier og la oss gjøre jobben for deg. Vårt mål er å gi dere unike opplevelser  til en pris alle kan leve med!