Strålende seier til Appelina

Skrevet av Thomas Gjelsås,  14.10.2018
Artikkelbilde
Appelina og Jan-Erik Neuroth har feiret mange storløpsseire sammen. Søndag vant de igjen i Malmø. Bildet er fra et tidligere seiersløp på Bro Park.

Appelina slutter aldri å imponere, og stall Perlens fantastiske hoppe er i ferd med å gjennomføre en ny sterk sesong. I dag slo hun hingstene på Jägersro i løpet Peas And Carrots Mile. Førstepremien i løpet var på 150.000 svenske kroner.

Noen av våre beste norske hadde tatt turen til Malmø søndag. Wido Neuroth og sønnen Jan-Erik reiste med forhåpninger, og de fikk betalt. I Peas And Carrots Mile var Appelina meget solid og hun vant løpet enkelt. Niels Petersen-trente Spitzbergen måtte denne gang nøye seg med femtelplass.

Se løpet her:

http://www.atgvision.com/handlers/MediaPlaylist.ashx?guid=12FE86AA-348E-43D1-847F-7B44FEE06768&source=ipad&language=sv

Vi hadde sterke norske kort til start i Skånska Feltrittklubbens Jubileumsløpning også. Her ble svenskene for sterke og seieren gikk til Golden Tyranny ridd av Jacob Johansen. Bokan ble beste norske med tredjeplass og Pas de Secrets ble fjerde.

Se løpet her:

http://www.atgvision.com/handlers/MediaPlaylist.ashx?guid=906C7168-4ABB-4936-ABAB-26D6F7FE064E&source=ipad&language=sv

Cathrine Erichsen fikk også en trenerseier i Sverige med stall Mr. Ascots Ticano. Niels Petersen-trente Ruler Of Course ble nummer to i sitt løp.