Spilletips torsdag 25. oktober kl. 15.00

Skrevet av Birger Christensen,  22.10.2018
Artikkelbilde
Chachapoya. Foto Svensk Galopp

Galoppuka starter onsdag med lunsjløp på Jägersro. De neste fem torsdagene har Øvrevoll løp på ettermiddagen, der løpsdagene avsluttes kl. 18.20. Lørdag er det finale på Klampenborg, mens søndagen kan brukes til andre gjøremål.

Stevnestart kl. 15.00, første løp kl. 15.05, hinderløp.

1. LØP - HEKKELØP - 3200 GRESS

En mildt sagt spennende hekkedebut gjør Eye in the Sky. Hopper han noenlunde brukbart, er han overlegen. Magic Kitten vant lett sist, men det var først etter at Checkitoutcharlie mistet rytteren på oppløpet. Justin Case og Oui Je Veux gikk begge bra i Champion Hurdle, selv om førstnevnte falt på den siste hekken.

Tips: 3 Eye in the Sky - 4 Justin Case - 5 Magic Kitten  Outs: 2 Oui Je Veux

 

2. LØP - 2-ÅRSLØP - 1600 DT

Izakaya og Love of Course har startet karrieren fint. De var tredje og fjerde i kriteriet bak to topphester, vi tror de gjør opp her. Hollyanne debuterte helt ok i lunsjen sist, mens Buckybabe tok en litt overraskende seier samme dag. Her er dog selskapet mye hardere.

Tips: 5 Izakaya - 2 Love of Course - 1 Buckybabe  Outs: 7 Hollyanne

 

3. LØP - DESERT RALLY LØP - 1100 DT

Om det går som vi tror, blir dette et fint løp for stallen til Tina Smith. Blir banen rask, tror vi Pal O'Mine får revansj på IKC Fiction. Tertian og Dardenne var nærmest sist, og det er de kanskje igjen. De øvrige er imidlertid ingen sinker, så her blir det fart fra start til mål.

Tips: 6 Pal O'Mine - 7 IKC Fiction - 5 Dardenne  Outs: 1 Tertian

 

4. LØP - V5-1 - ØVREVOLL HESTESPORT CUP AMATØRLØP - 1100 DT

Black Million og Asaks Ambition var duoen onsdag i lunsjen. De er alltid i striden på denne tiden av året. Men nå er det amatørløp, og det er flere som kan lure bak vår duo. Funk Soul Brother går ned en klasse, og tross høy vekt kan det gå bra. Miltonia har fem seire i år, hvorav fire på Øvrevoll, men fra formtall 68 er vi litt usikre.

Tips: 4 Black Million - 7 Asaks Ambition - 8 Miltonia  Outs: 3 Funk Soul Brother

 

5. LØP - V5-2 - DAY WALKER LØP - 2400 DT

Et ganske vrient løp, hvor flere av hestene ikke møter hverandre så ofte. Gina Mathisen har fin form på stallen, og Michelet-toeren Smooth Escape må ha en fin sjanse på myggvekt. Med unntak av siste løp på Bro har Baltic Eagle gjort det bra i år. Meget spennende blir det å se Breeders-vinneren Jane på ny distanse, og formhesten Cape Hollow er farlig å utelate. Motstanden er dog langt hardere denne gang.

Tips: 6 Smooth Escape - 5 Baltic Eagle - 2 Cape Hollow  Outs: 3 Jane

 

6. LØP - V5-3 - V4-1 - DUKE OF YORK LØP - 2400 DT

Meanttobeme er lite startet i år. Sist var det stor fremgang, og nå kan den første årsseieren komme. Prometheus viser også flott fremgang, har helt klart muligheten nå. Princess Jessica gikk ut i sprintfart sist, og det kunne ikke holde. Men det er mye kapasitet i hoppa. Flere andre har klasse, men formen virker å være et stykke unna.

Tips: 10 Meanttobeme - 1 Prometheus - 2 Foxcatcher  Outs: 9 Princess Jessica

 

7. LØP - V5-4 - V4-2 - DANETIME MUSIC LØP - 1600 DT

Her er det mange hester med fin form. Vi synes løpet vrient å vurdere og dekker bredt. Rock Dancer vant i lunsjen sist og har ikke fått vekttillegg. Mustajjid leverer gode prestasjoner på sand, han kommer sikkert med en solid finish. Fleckenzen var meget sist, har et høyt toppnivå. Mestre dos Magos har fin form, og flere andre kunne ha fått plass på linjen.

Tips: 5 Rock Dancer - 7 Mustajjid - 2 Mestre dos Magos  Outs: 6 Fleckenzen

 

8. LØP - V5-5 - V4-3  DD-1 - DARK DIAMOND LØP - 1600 DT

I V5-finalen er det mange hester med svært tvilsom form. Da går vi på en hest som blir bedre for hver start. Chachapoya gikk meget bra på Bro i forrige uke, og hun var god også i starten før. Kan få sin første seier på Øvrevoll. Final Episode gikk et godkjent løp sist, dog klart bak vår favoritt. Marrington Twist var brukbar til annen sist, men selskapet var svakt. Kan Swim With Sunbelt overraske, eller er det andre som forbedrer seg?

Tips: 4 Chachapoya - 5 Final Episode - 7 Swim With Sunbelt  Outs: 10 Marrington Twist

9. LØP -  V4-4 - DD-2 - HØSTFINALE  JERNDIVISJON - STAYER - 2400 DT

Callaway of Course var god sist etter pause. Hun har en fin sjanse i denne finalen. Royal Starlight kan ta sin tredje strake, formen er på topp. Eyecatching er også på rett vei, men er kanskje ingen stor vinnertype. Prince Field har også to strake, og det er litt lurt bak de nevnte.

Tips: 6 Callaway of Course - 4 Royal Starlight - 9 Prince Field  Outs: 3 Eyecatching

 

V5-forslag kr 504

1.avd: 4-7-3

2.avd: Alle 7

3.avd: 10-1-8

4.avd: Alle 8

5.avd: 4 Chachapoya

 

V4-forslag kr 528:

1.avd: 10-1-8

2.avd: Alle 8

3.avd: 4 Chachapoya

4.avd: Alle 11

 

DD-forslag 11 rekker:

1.avd: 4 Chachapoya

2.avd: Alle 11