Øvrevoll Galopp AS søker Driftssjef

15.10.2018
Artikkelbilde

Øvrevoll Galopp AS står for driften av Øvrevoll Galopp, Norges eneste galoppbane på Jar i Bærum.

Eiendommen er på 325 000 kvm som består av en gressbane samt en sandbane i tillegg til publikumsanlegg med diverse bygninger. I tillegg er det staller med plass til i overkant av 200 hester. Galoppsesongen er fra april til desember. Gjennom vinteren er banen åpen for trening av hester hver dag.

 

Vi søker en person som både tar lederrollen og er motivator for vårt team av bane- og sesongarbeidere. Du vil få ansvar for tre faste ansatte og fem sesongarbeidere.

Din rolle vil bestå av både praktiske arbeidsoppgaver, samt administrative oppgaver. Fagbrev/håndverkerbakgrunn en fordel. Vi søker en ledertype som er løsningsorientert.

Vår driftssjef vil få ansvar for hele anlegget, inkludert bygningsmasse som består av staller, administrasjonsbygninger m.m. Herunder ligger også maskinpark.

Stillingen innebærer ansvar for innkjøp og dialog med leverandører. Du vil være delaktig i budsjettarbeid og må ha et bevisst forhold til både budsjett og utvikling innenfor din avdeling.

Øvrevoll Galoppbane har et område som krever både løpende utvikling og oppgradering, og du får en viktig rolle i dette arbeidet. Du rapporterer direkte til administrerende direktør.

Vi tilbyr gode og konkurransedyktige betingelser, og en jobb i et engasjert og spennende miljø. Subsidiert bolig på området kan diskuteres.

Ønsker du å vite mer om stillingen kan du kontakte:

Adm. direktør Thomas Gjelsås, tlf. 91632998.

En kortfattet søknad og CV sendes til thomas.gjelsaas@rikstoto.no innen 10. november.