La Ultima fra Cathrine

Skrevet av Tom W. Johannessen, Equus,  01.11.2018
Artikkelbilde
La Ultima - en spennende hest i V5-5/V4-3 torsdag.

V5/V4 Øvrevoll: Cathrine Erichsen har sendt A-laget på vinterferie. Men starthester har hun: - 9 La Ultima (V5-5/V4-3) er den beste sjansen av tre, sier hun til Equus.

* Her er Cathrines vurderinger av hester og sjanser på Øvrevoll torsdag:

- 6 Buckybabe (V5-2, Sergio Alonso rir) gjorde det strålende til seier sist. 1600 og dirt skal passe, hun trener jo på det underlaget. Buckybabe skal regnes.

- 8 Fredde (V5-4/V4-2, Jana Kolackova) vinner ikke ofte, ser ut som han har mistet litt av gnisten. Han går i sitt tempo. Men det er et amatørløp, og alt kan skje.

- 9 La Ultima (V5-5/V4-3, Anna Pilroth) gikk bedre og viste forbedring med Anna (Pilroth, red. anm.) sist. Møter enklere hester nå. Bør være en fin sjanse - uten at jeg tør å stole helt på henne. Skal ligge med framme.

Pass på Anna torsdag!

Parhestene Tobias Hellgren og Anna Pilroth er på plass med 1 Silky Touch (V5-3/V4-1) fra egen stall, Anna rir i tillegg forbedrede 9 La Ultima (V5-5/V4-3, Cathrine Erichsen trener) og formsterke 10 Black Million (V4-4, Gina Mathisen):
- Silky Touch er en veldig fin hest. Har hatt litt problemer med å våge å være først. men den lille break'en han har hatt nå, kan ha hjulpet. Hvis han har forstått hva det går ut på nå, tror jeg han vinner. Selskapet skremmer ikke, sier Tobias Hellgren til Equus.

To jevne fra Annike
Annike Bye Hansen har to til start; begge i V5-3/V4-1. Hun klarer ikke å skille 2 Al Buraq (Kaia Ingolfsland) og 4 Foxcatcher (Carlos Lopez): 
- Al Buraq er forbedret fra sist. Har bunnvekt og hører hjemme på bongen.
- 4 Foxcatcher er treig fra start. Det kommer an på hvor mye hun taper; lite felt er en fordel. Hun er avhengig av at det går fort foran. Jeg ser at hun er tippet banker et sted. Det er drøyt.  

* Innleveringsfrister:
V5: 16.15
V4: 17.05